Miért lesz jó az NfS Payback tuning szekciója?


Érdekes kérdés. Alant a választ is megtaláljátok.

Az EA a tavalyi kihagyás után újra megörvendezteti a rajongókat egy Need for Speed-del. A Ghost studio idénre kicsit más alapokra helyezi a játékot, így egy új oldaláról ismerhetjük meg a sorozatot. A 2015-ös NfS éjszakai utcai versenyzős köntöse helyett kapunk egy kis sivatagot és mégnagyobb szabadságot. Nem csak a bejárhatő terület lesz sokkal nagyobb és szabadabb, de a tuning is sokat változik, ami alapját képezi már egy ideje a sorozatnak. Az előző részben megismert rendszert módosították egy kicsit a fejélesztők. A vizuális tuning az eddigiekhez hasonló lesz, vagyis a verdák lököseit, kerekeit, változtathatjuk, a spoilerekről és a sárvédő ívekről nem is beszélve, szóval a kocsik sok eleme változtatható lesz. Emellett speciális pakkok is lesznek a kiválasztott autókhoz, amivel The Crwe-s mintára dragsterré, buggyvá, vagy igazi aszfalszaggató versenygéppé változtathatjuk a gépet.


A versenyzések során a győzelmekért kapunk majd teljesítmény kártyákat, amivel szintén Crew-s mintára fejlődik majd kocsink különféle tulajdonsága. Ezen kívül a régimódi teljesítménytuning is megmarad a játékban, mivel ha begurulunk egy tuning boltba, ott is fejleszthetjük a legapróbb részleteiben négykerekűnk erejét.
Persze nem minden kocsi lesz megvásárolható az autókereskedőknél. Elveszett kincsek után kutatva bukkanhatunk rá roncsokra, amik csak ránk várnak majd, hogy megmentsük őket az enyészettől és egy jó aszfaltbetyárt építsünk belőlük.

Ezeket az infókat persze megfejelték egy trailerrel is. Íme:

Előreláthatólag idén kézhezkapja mindhárom platform, vagyis megjelenik PC-re, Xbox ONE-ra és PS4-re is november 10-én.