mindenhol-hasznalhato-gaming-fejhallgatot-mutatott-be-a-roccat/2016/11/17

Mindenhol használható gaming fejhallgatót mutatott be a Roccat

2016. november 17. Ficsor Tamás

A Roccat bemutatta gaming és szabadidős hordozható fejhallgatóját. A új eszköz már csak azért is érdekes, mert a múlt hónapban nálunk járt Sharkoon SGH1 fejhallgató kábelénél találkozott problémát úgy oldották meg ahogy mi szerettük volna.

gallery-cross-picture04-v1-fwgnk-1-80-000-830x490

A Roccat Cross Stereo Gaming Headset lehetőséget ad arra, hogy az utcán való lazulás közben vagy a nyugis zenehallgatásnál, illetve játéknál nem kelljen fejhallgatót váltani. Egyszerűen csak kábelt kell cserélni. A Cross különlegessége a cserélhető kábelezésében rejlik. Azért is kapta a cross neve, mivel különböző platformokhoz is hozzá csatlakoztatható. Az 1,2 m hosszú egy darab 3,5 mm jack csatlakozós kábellel a mobil és konzol termékeket lehet hallgatni. A 2,35 m hosszú két darab 3,5 mm jack csatlakozós kábellel pedig a PC-t „szólaltathatjuk” meg. Hogy hű maradjon a gaming megnevezésre ennek a kábelnek az elejére egy flexibilis hangszórót helyeztek.

gallery-cross-picture07-v1-ysjxh-1-80-000-830x490

A kényelem érdekében a Cross ovális alakú hangszóróházat kapott, amin memóriahabos fej és fülpárna található. A hordozhatóság miatt a termék mindössze 185 grammot nyom. Hogy stílusban sem maradjon alul a fejhallgató matt fekete külsőt kapott, amihez az egyik oldalra elhelyezett fényesfekete Roccat logó tesz hozzá. A minőségi sztereó hangzásért 50 mm-es neodymium hangszórók felelnek.

A Roccat Cross Stereo Gaming Headset december 8-tól lesz elérhető 70 $ / €-tól.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=3q3FoY5NR5A[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás