mire-szamithatunk-a-mozikban-2022-ben

Mire számíthatunk a mozikban 2022-ben ?

2022. január 06. Kocsis Bence Mozi

Az idei évben ismét rengeteg film kerül a mozikba, de lesz pár érdekes cím , melyekre mindenképp érdemes odafigyelni. Az IMDB összegyűjtötte a legjobban várt filmeket, melyeket most egy felsorolás erejéig - adott esetben előzetessel - szeretnénk bemutatni.  

THE FLASH

A DC mozikból eddig kimaradt a FLASH film, melyet 2022-ben meg is kapunk. Természetesen továbbra is Ezra Miller alakítja Barry Allen-t, aki párhuzamos univerzumok között kalandozik, találkozva Ben Affleck-el és Michael Keaton-nal. Ráadásul Supergirl is megjelenik majd a vásznon, bár nem a sorozatból jól ismert Melissa Benoist, hanem Sasha calle személyében.  

UNCHARTED

Nathan Drake-et minden PlayStation tulajdonos ismeri, hisz az Uncharted minden idők legnagyobb példányban eladott videójáték franchise-ja. A világ legvagányabb kincsvadász kalandorának fiatalkori bőrébe most Tom Holland - akit eddig a pókember filmekből ismertünk - bújik, aki mellett Mark Wahlberg is feltűnik majd a mozivásznon.

MISSION IMPOSSIBLE 7 - LAST HUNT

A Mission Impossible hetedik részében Ethan Hunt ügynök (Tom Cruise) újra akcióba lendül, olyan színészek mellett, mint Rebecca Ferguson, Cary Elwes, vagy Vanessa Kirby.  

DOCTOR STRANGE AZ ÖRÜLET UNIVERZUMÁBAN

Doctor Strange megidéz egy varázslatot, mely megnyitja a multiverzum kapuját, beleértve önmaga alternatív változata felé is. A Bosszúállók : Végjáték eseményei után Strange folytatja a kutatást az időkő után ám egy régi barát, akiből ellenség lett, megpróbál minden varázslót elpusztítani a Földön, megzavarva Strange tervét. Dr Strange mellett feltűnik a vásznon Wanda Maximoff (Elisabet Olsen), Dr. Christine Plamer (Rachel McAdams) is

JURASSIC WORLD - DOMINION

Az új filmről egyelőre sokat nem tudunk, de annyi biztos, hogy Oven Grady (Chris Pratt) és Claire Dearing (Bryce Howard Dallas) lesz a két központi figura. A filmben újra előkerül Alan Grant (Sam Neill) a dínó szakértő , valamint Jeff Goldblum és Laura Dern is folytatja a dinoszauruszok elleni küzdelmet, melyet minden bizonnyal Dr. Henry Wu (BD Wond) ismételten szabotálni szeretne. 

KILLERS OF THE FLOWER MOON

David Graham igaz történetén alapuló bestseller könyvének filmadaptációja az 1920-as években játszódik, ahol az FBI nyomozást folytat a földjükön olajat találó Osage indián törzset sújtó gyilkosságok felderítése érdekében. 

TOP GUN : MAVERICK

A Top Gun második részében ismételten találkozhatunk a Tom Cruise - Val Kilmer párossal, valamint számos új szereplő is helyet kapott az új epizódban. A film központi témája az idő múlása és a generációk közti különbség és Maverick már nem az a forrófejű pilóta, akit az első részben megismerhettünk. 

THOR: LOVE AND THUNDER

A Thor: Ragnarök folytatásában a készítők impozáns hősgárdát vonultatnak fel, így Bosszúállók 5-ként is emlegetik a filmet. Christian Bale, Matt Damon, Russell Crowe? Natalie Portman, Chris Hemsworth, Melissa McCarthy, Chris Pratt és Sam Neill nevét olvasva komoly felhozatalról beszélhetünk. Thanos után egy újabb örült gonosztevő jelenik meg, melyet a felsorolt csapat próbál majd eltenni láb alól. 

SCREAM

25 évvel a Woodsboro-i gyilkosságsorozat után új gyilkos kerül elő, így Sidney Prescott-nak vissza kell térnie, hogy feltárja az igazságot. Sidney szerepében továbbra is Neve Campbell látható majd, aki mellé csatlakozik Courteney Cox, David Arquette és Marley Shelton is. 

THE BATMAN

A Batman olyan korrupciót tár fel Gotham City-ben, melynek köze van saját családjához, miközben meggyűlik a baja a Riddler néven ismert sorozatgyilkossal. Batman bőrébe az Alkonyat filmek sztárja, Robert Pattinson bújik és a szereplők közt megtaláljuk Zoe Kravitz-et (ő alakítja Macskanő szerepét), Amber Sienna-át, Paul Dano-t (Riddler) és Colin Farrell-t (a Pingvin) is. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: