msi-alruhaba-oltozott-mastercase-maker-5-haz-a-cooler-master-tol/2017/06/20

MSI álruhába öltözött MasterCase Maker 5 ház a Cooler Master-től !

2017. június 20. Kocsis Bence Gépház hírek

A Cooler Master bemutatta a MasterCase Maker 5 MSI Dragon Edition-t, amely a MasterCase Maker 5 speciális változata, mely a VR Közösség érdeklődésére tart számot. A MasterCase Maker 5 MSI Dragon Edition a Cooler Master és az MSI együttműködésének részeként valósulhatott meg, hiszen mindkét gyártó különféle eszközökkel támogatja a VR közösségeket. A támogatások módjai között szerepel a VR MeetUp-ok támogatása, a VR fejlesztők hardverekkel való ellátása, offline és online megjelenések és egyéb formában is. Mindkét cég sikeresen fejleszt termékeket egyes részterületekre is, amely termékek a közösségi visszajelzésekre alapulnak, így is támogatva a VR fejlesztéseket és a felhasználói élmény tökéletesebbé tételét.

Az eredeti MasterCase Maker 5-hoz képest az MSI Dragon Edition továbbfejlesztett VR Ready I/O panel-t tartalmaz. Az egy HDMI és három USB 3.0 port az I/O panelen tökéletes összetevői egy VR Ready háznak. A VR egység közvetlenül a kényelmesen elérhető előlapi HDMI porthoz csatlakoztatható.

msi_case3

Örülhetnek az MSI rajongók, hiszen a MasterCase Maker 5 MSI Dragon Edition ünnep a szemüknek. A ház MSI témájú kinézetet kapott, elöl a semmivel sem összetéveszthető MSI logóval és a sárkánnyal. A kellemes vonalvezetésű MasterCase Maker 5 dizájn, az MSI színeinek és az ikonikus sárkány logójának kombinációja tökéletes együttest alkotnak!

A MasterCase Maker 5 MSI Dragon Edition várhatóan augusztus végétől lesz elérhető 75900 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron.

Írta: Kocsis Bence