msi-rendszerigeny-nyeremenyjatek-nyerd-meg-a-10-ajandekcsomag-egyiket/2014/09/15

[Véget ért] MSI-Rendszerigény nyereményjáték! - Nyerd meg a 10 ajándékcsomag egyikét!

2014. szeptember 15. Herczeg Balázs Nyereményjátékok

Az Asrock nyereményjáték után nem szeretnénk, hogy azok az emberek, akik nem tudták megnyerni a két pendrive egyikét, ne maradjanak nyeremény nélkül,  így újabb nyereményjátékot szerveztünk ezúttal az MSI-vel karöltve, melyben 10 ajándékcsomag kerül kisorsolásra! A csomagok eltérő tartalommal rendelkeznek, melyeket nem szeretnénk felsorolni, hadd legyen meglepetés a nyereményjáték végéig. Mellékesen megjegyezném, hogy pendrive-okat is sorsolunk majd. Sőt, nem is akármilyeneket! Ugyanis 16 GB kapacitással rendelkező USB 3.0-ás modulú pendriveokat is tartalmaznak egyes csomagok!

DSCN3688

A nyereményjátékban való részvételhez az alábbi feltételeknek kell teljesülniük:

A nyereményjáték október 10-én (pénteken) éjfélkor zárul, sorsolás október 11-én, szombaton. A sorsolás után a kapcsolatot adategyeztetés céljából Facebookon, (vagy e-mail-ben) fogjuk felvenni, ami után a nyereményeket postai úton fogjuk eljuttatni. CSAK magyarországi címre áll módunkban a nyereményeket eljuttatni.

*Adatvédelem: a nyereményjáték során felvett adatokat csak a nyeremény eljuttatásához használjuk fel, harmadik félnek nem adjuk tovább.

Ha a nyereményjátékok megszállottja vagy, akkor további nyeremények reményében látogass el a nyeremenyjateknet.hu oldalra!

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: