nagy-sikerrel-startolt-az-angry-birds-2/2015/08/07

Nagy sikerrel startolt az Angry Birds 2

2015. augusztus 07. Kocsis Bence iOS

Az Angry Birds népszerű játék volt a telefonosok, tabletesek és PC-sek körében egyaránt. Ennek eredményeképp sorra jöttek ki az újabb címek, mint a Rio, Star Wars, Seasons, vagy a 3D-s GO!. A Rovio a sikeren felbuzdulva elkészítette a játék második részét, mely első körben a napokban Android és iOS rendszerekre érhető el. A játékot megjelenés óta már több, mint 10 millióan töltötték le és több madarat lőttek ki, mint az első résszel összesen.

A játék sokat változott az első részhez képest, hisz bár maradt a 2D-s felállás, a térérzet javult a páyla előtt és mögött függetlenül mozgó tárgyak és növélnyzet miatt. A pályák közötti átvezető menü teljesen átalakult. Az eddig lapozós, pályaválasztó helyett most egy szép nagy élő térképet kapunk, ami nagyon szép lett.

A játékban a hibátlan feladatteljesítésekért kártyákat kapunk, amelyeken egy egy madár szerepel. Ezekkel a kártyákkal takarékoskodnunk kell, hisz ha kifogyunk belőlük, akkor nem folytathatjuk a játékot az előző pályától kell újra próbálkoznunk. Ha kifogyunk a kártyákból, nem tudjuk teljesíteni a feladatot, akkor buktunk egy életet. Egy-egy életet csak 20 percenként kapunk vissza. Ha kifogyunk a kártyákból természetesen a Rovio jóvoltából van lehetőség egy kis pénzköltésre.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?t=41&v=FSWoUGxGNEg[/youtube]

.

angry_001

angry_002

angry_003

angry_004

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: