nagy-sikert-arattak-a-zalman-ujdonsagai

Nagy sikert arattak a Zalman újdonságai

2019. szeptember 12. Herczeg Balázs Hardver Hírek

Bezárta kapuit Európa legnagyobb technológiaiexpója, az IFA 2019, melyen rengeteg gyártóújdonságaival találkozhattak a sajtó munkatársai és a kilátogató közönség. Természetesen a Zalman is képviseltette magát, méghozzá a legújabb fejlesztésekkel és közönségkedvenc termékekkel vártak mindenkit Berlinben szeptember 6-11 között.

Az IFA kiállítás remek lehetőség arra, hogy megismerjük éskipróbáljuk a legújabb technológiákat. Németország fővárosailyenkor Európa technológiai központjává válik és a világminden tájáról érkező újságíróktól és a gyártók exkluzívrendezvényeitől lesz hangos és színes a város. A kiállításonegy különleges processzorhűtési technológiát is prezentált a gyártó, hiszen elsőként mutatták be a négydimenziós “wave fin” dizájnt, mely a jövőben számos hűtési megoldásukbankap majd helyet.

Természetesen megtekinthetőek voltak a fehér és feketeszínben pompázó CNPS20X hűtők és a vállalat legújabbtápegységei is. A Zalman itthon nagyon népszerű a számítógépházak piacán és idén már sok újdonság érkezett a magyar piacra. Az IFA 2019-en további újításokkaltalálkozhatta az érdeklődők, kint volt például a Z-Machine 500 és Z201 ATX Mid-Tower ház, melyek hamarosan itthon is elérhetővé válnak. A sikert követően a következő nagyállomás a CES 2020 lehet.Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: