nem-valosak-a-playstation-5-korabban-kiszivargott-arai

Nem valósak a PlayStation 5 korábban "kiszivárgott" árai

2019. december 20. Kocsis Bence Konzol hírek

Gyorsan reagált a Sony azokra a híresztelésekre, melyek kétes hírű blogokon tűntek fel. A Famitsu azok után, hogy horror árakkal ijesztgette felvette a kapcsolatot a Sony illetékeseivel, hogy megtudja, mi igaz a pletykákból. Már ott sántítottak a pletykák, hogy az új konzol 2020 december elején érkezik, hisz a jellemző a november szokott lenni. De ami sokaknál kivágta a biztosítékot, az az árazás. A pletykák szerint ugyanis a PlayStation 5 alap változata 600 dolláros áron fog érkezni, míg a prémium modellért, a PlayStation 5 Pro-ért 1000 dollárt fognak elkérni. 

Ezeket í híreket egy olyan oldal tette közzé, mely "fake" hírek tömkelegével van tele, így érdemes volt a Sony-t megkérdezni, amit a már említett Famitsu csapata meg is tett. A Sony reakciója: A vásárlók megnyugodhatnak, a pletykák minden apró részlete kamu, a PlayStation 5 nem ilyen magas áron kerül a boltok polcaira és a megjelenési dátumról sem kerülhettek még ki információk, hisz azt még nem is konkretizálták. 

Amíg nem történik meg a hivatalos bejelentés dátummal, árakkal, addig teljesen felesleges kétes oldalak pletykáit alapul venni. 


Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: