new_silverstone-redefine-sff-computing-with-flair-rvz03/2017/07/25

A SilverStone bemutatta RVZ03 számítógépházát

2017. július 25. Kocsis Bence Gépház hírek

A SilverStone bejelentette legújabb számítógépházát, at RVZ03 modellt, mely a Raven Z sorozatú RVZ01-E továbbfejlesztett változata. A karcsú kialakítású (mini-DTX / mini-ITX kompatibilis) számítógépház optimalizált belső teret kapott, így támogatja a szabványos ATX tápegységeket és képes fogadni a piacon megtalálható leghosszabb grafikus kártyákat is, emellett kiváló hűtéssel rendelkezik.

Az RVZ03 álló helyzetben és fektetett állapotban is használható, így olyan helyeken is megállja a helyét, ahol a hely komoly kompromisszumokat követel. Kompromisszumok talán csak a processzorhűtő terén adódnak, hisz maximálisan 83 mm magas megoldás szerelhető a házba. Ennek a követelménynek a SilverStone NT06-PRO felel meg, de pl. a Raijintek, vagy Noctua palettáján is találunk hasonló megoldásokat.

.

Ami a hűtést illeti, a ház három darab 120 mm-es ventilátorhelyet tartalmaz, melyből kettőt el is látott a gyártó egy-egy 1500 RPM-en működő ventilátorral. A hűtés itt még nem ért véget, hisz a ház támogatja a 120 mm-es folyadékhűtéseket is.

A SilverStone RVZ03 100 euró körüli áron lesz elérhető.

Írta: Kocsis Bence