nvidia-edition-billentyuzettel-erkezik-a-cooler-master/2017/06/20

NVIDIA Edition billentyűzettel érkezik a Cooler Master!

2017. június 20. Kocsis Bence

A Cooler Master összefogott az NVIDIA-val, hogy létrehozzanak egy NVIDIA témájú billentyűzetet a gamereknek és az NVIDIA rajongóknak. A MasterKeys Pro L NVIDIA Edition zöld LED háttérvilágítást kapott, amely a legjobb visszajelzéssel rendelkező kapcsolókkal lett kombinálva, hogy a gamerek igényeit maximális mértékben kielégíthesse. A billentyűzet Cherry MX Red kapcsolókkal szerelt, emellett számtalan LED világítási móddal rendelkezik, on-the-fly makrókezelést kapott, a profiltámogatás mellett letisztult dizájnjáról és az NVIDIA témájú gombokról ismerhető fel.

Az NVIDIA Edition MasterKeys Pro L három egyedi NVIDIA billentyűt kapott, valamint egy fehér, acél hátlapot, amely segít a sugárzó zöld világítás felerősítésében, így téve egyedivé. A felhasználók kényelmesen testreszabhatják az előre beállított világítási módokat szoftver használata nélkül, a módok között pedig megtalálhatjuk a hullám effektust, a reszponzív effektust és a lélegző módot is, amelyek kombinálhatóak az on-the- fly makró megoldással is.

geforce3

Az ösztönösen elhelyezett funkció gomb réteg segítségével manuálisan állítható a megvilágítási effektus sebessége és módja, amellyel a billentyűzet könnyen testreszabhatóvá válik. A világítási mód megváltoztatásához elég megnyomni az FN + F4 kombinációt, amellyel így körbe lehet menni rajtuk. A világítási effektus sebességénez megváltoztatásához elég megnyomni az FN+ fel vagy le gombokat amelyeken a sebesség ikon látszik, az irány pedig az FN+ jobbra vagy balra nyíllal állítható. Bármilyen stílust is képviselsz, egyszerűen beállíthatod a billentyűzeten, szoftver telepítése és használata nélkül.

geforce2

A billentyűzet előre beállított játékos profilokkal rendelkezik. Miközben dolgozol, vagy házit írsz, kikapcsolhatod a makrókat és a megvilágítást ha megnyomod az FN+ ESC kombinációt. Így visszajuthatsz az alapbeállításokhoz és elkerülheted a makrók véletlen szerű aktiválását. Amikor készen állsz visszatérni a játékhoz, használd a négy dedikált profilt, hogy aktiváld az előre beállított profil és világítási módokat és a maximális teljesítményt nyújthasd. Az Állapot Visszajelző Rendszer (Status Indicator System) az FN gomb lenyomásával hívható elő, így egyszerű eligazodást biztosít úgy, hogy elég csak rápillantani a billentyűzetre.

Az NVIDIA Edition MasterKeys Pro L 41900 forintos ajánlott bruttó végfelhasználói áron lesz elérhető.

Írta: Kocsis Bence