nyeremenyjatek-vidd-el-a-raijintek-processzorhutok-egyiket-marcius-1-ig/2014/02/18

NYEREMÉNYJÁTÉK: Vidd el a Raijintek processzorhűtők egyikét! (Véget ért, sorsolás következik)

2014. február 18. Kocsis Bence

A SORSOLÁS EREDMÉNYE

Nem is olyan rég volt a "Karácsonyi Nyereményjáték"-unk, mely zárultával jópár mosolyt láttunk a nyertesek által beküldött képeken. A mai napon egy újabb játékot indítunk, melynek során két szerencsés egy-egy Raijintek processzorhűtővel lesz gazdagabb. A játék lezárása március 1-én lesz, utána sorsolunk, majd hamarosan kihirdetjük a nyerteseket.

Néhány szó a Raijintekről: A Raijintek egy teljesen új név az IT piacon, melyet a Xigmatek és Cooler Master csapata hozott létre. A Németországban és Tajvanon gyártott termékek között első körben processzorhűtőket és ventilátorokat találunk, melyek közül a nyereményjáték 2 résztvevőjét ki is próbáltuk. Ez a két modell a Raijintek Aidos és Ereboss.

Aidos Ereboss

.......

Hogy nyerhetsz?

A nyereményjátékon való részvételhez be kell jelentkeznetek oldalunkon. Ha még nem vagytok regisztrálva akkor hozzatok létre egy fiókot. Regisztrációnál valós e-mail címet adjatok meg. Ha már regisztrálva vagytok, akkor osszátok (1.) meg a facebook oldalon terjengő nyereményjátékos plakátunkat, valamint lájkoljátok (2.) a rendszerigény.hu, a Raijintek és a Caseking facebook oldalát. ha ez megtörtént akkor az oldalon keresztül jelezzétek (3.) részvételi szándékotokat Beni-nél, magánjellegű üzenetben. A levél tárgya a "Raijintek Nyereményjáték" legyen, emellett a levélben szerepeljen a facebook oldalad linkje, amit a facebook-on a nevetekre kattintva érhettek el, ezt a linket kell kimásolnotok a böngészősávból. Ennek segítségével tudjuk ellenőrizni megosztásodat és a lájkokat. Az üzenetben tüntessétek még fel postai elérhetőségeteket is.

banner7

A nyereményjáték lezárultával a regisztrált tagoktól kapott levelek alapján fogjuk kisorsolni a két szerencsés nyertest. A szerencséseket itt az oldalon, privát üzenetben, valamint a regisztráció során megadott e-mail címen fogjuk értesíteni. A NYEREMÉNYJÁTÉK MÁRCIUS 1-IG TART!

Csak azon személyeknek tudjuk eljuttatni a nyereményt, akik magyarországi lakcímmel rendekeznek. Magyarországon kívüli címre nem áll módunkban postázni.

A nyereményjáték során hozzánk jutott e-mail címeket, postai elérhetőséget bizalmasan kezeljük, harmadik fél számára nem adjuk ki.

raijintek-logo

caseking

Írta: Kocsis Bence