okos-otthon-akcio-a-yoshop-tol/2017/09/08

"Okos otthon" akció a Yoshop-tól

2017. szeptember 08. Uszkai Dávid Mobil hírek

Egy relatíve új kínai webáruház, a Yoshop jelenlegi akcióját mutatnám be most nektek melyben főszerepben olyan otthoni okos eszközök mint pl. a robotporszívók, okos lámpák vagy épp okosórák.

A Yoshop a leárazásokon kívül számos más egyéb módon próbál minket vásárlásra ösztönözni, így például ha 60$ fölött vásárolunk akkor részt vehetünk egy sorsoláson melynek fődíja egy Xiaomi Smart Cleaner, e mellett pedig további Xiaomi okoskarkötők és kuponok várják gazdáikat.

Az akció keretén belül megismerkedhetünk a Flash Sale-kkel is mely villámakciók alatt, a résztvevő termékek 0.01$-ért megvásárolhatók melyhez ingyenes házhozszállítás jàr az egész világon.

Találunk kuponokat is az oldalon melyekkel akár 80%-ot is megspórolhatunk egy-egy termék árából, így mindenképp érdemes ezekre is vetni egy pillantást.

És akkor még az egyik legjobb dologról még nem is esett szó, hisz ha 50$ fölött vásárlunk akkor automatikusan 10$ kedvezményt kapunk a termék árából. Ugye, hogy jól hangzik? De most lássuk milyen termékekről is van szó konkrétan.

Az akciós termékek között megtalálhatjuk a már jól ismert és bejáratott kínai márkák mindgyikét így megvásàrolhatjuk pl. a Xiaomi Smart Vacuum Cleaner robot porszívójàt vagy az ILIFE V5S Pro porszívóját, de ott van nég a Xiaomi méltán népszerű Mi Band okos karkötője vagy épp az Mi Air Purifier Mini légfrissítője. Ez természetesen csak egy nagyon apró töredéke az egésznek, így mindenképp érdemes ellátogatni a Yoshop oldalára.

Ha felkeltette az érdeklődésedet a lenti képre kattintva te is megtekintheted az éppen akciós termékek tárházát szeptember 5 és 13 között.

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: