oktoberben-varnak-rank-ezek-a-jatekok/2013/09/30

Ezek a játékok várnak ránk Októberben

2013. szeptember 30. Bordás Dávid

Holnap már október és így ideje hozni a hónap megjelenéseit.

Az őszi időszakba léptünk már elég erősen, így lassan itt vannak a nagy címek, de még csak lassan.

Kezdjük is a sort a hónap talán legjobban várt címével, a F1 2013-mal, ami idén kiegészült egy kis extrával a klasszikus versenyautók tekintetében. De a sorozat jó szokásához híven a Formula-1 2013-as idényét is teljes mértékben feldolgozza a pilóták, a csapatok és a pályák legrészletesebb összességével. A versenybe október 4-én vethetjük bele magunkat, PC, Xbox 360 és PS3 platformokon.

header_292x136

A hónap folyamán, de kicsit később, október 25-én érkezik Gotham city hősének újabb játékba foglalt története, vagyis a Batman Arkham Origins. Ebben megismerhetjük az Arkham Elmegyógyintézet történetének kezdetét, mely sok-sok érdekes fordulatot hozhat. Az új epizód főleg a denevérember kezdeti életét dolgozza fel, így amolyan eredettörténetet játszhatunk végig. Szóval 25-én Xbox 360-on, PS3-on és PC-n is felfedezhetjük Batman sötét titkait.

header_292x136 (1)

A futball kedvelők kiélhetik magukat az új FIFA és PES játékokkal, de a stratégáknak is jön a hónapban a témába vágó játék a Football Manager 2014 személyében. Ezernyi lehetőség, sok-sok foci csapat még több játékossal ezernyi lehetőséggel. Október 31-ére tessék készíteni az összeállításokat és a gólszerző opciókat mert érkezik PC-re a stuff.

header_292x136 (2)

Emellett ajánlom figyelmetekbe a Battlefield 3 Premiumosoknak és a Medal of Honor Warfighter Limited Editon bitroklóknak a holnap, a többiek számára 4-én induló Battlefield 4 beta tesztet.

Írta: Bordás Dávid