overmax-rendszerigeny-nyeremenyjatek/2013/04/17

Overmax - Rendszerigény nyereményjáték

2013. április 17. Kocsis Bence

A mai napon újabb nyereményjátékot indítunk. Legutóbb egy strapabíró Evolve mobiltelefon került kisorsolásra, ennek sikerén felbuzdulva egy tabletet fogunk egy hónap múlva új gazdájának odaadni. Az OVERMAX-OV STREAM tabletet a gyártó ajánlotta fel és a Conflex Kft.-nek köszönhetően kapja meg a szerencsés nyertes.

Ahhoz, hogy eséllyel indulj a tabletért folyó küzdelemben: nincs más dolgod, mint megosztani a facebookon található képet, valamint lájkolni a következő oldalak facebook profilját:

A nyereményjáték május 24-ig tart, azaz eddig fogadjuk el a lájkokat és megosztásokat. Csak magyarországi címre tudjuk eljuttatni a nyereményt! Fontos, hogy a megosztásod nyilvános legyen, tehát minden ismerősöd számára láthatónak kell lennie üzenőfaladon. És pontosan mit is lehet nyerni? Egy OVERMAX-OV STREAM 7 colos tabletet:

zdjecie-2_1355146026A 7 colos kapacitív érintő kijelzővel (800 x 480px, 16:9) rendelkező tableten Andriod 4.0 operációr rendszer fut. A zökkenőmentes működésről egy Cortex A5-ös processzor, valamint 1 GB DDR3 memória gondoskodik. A kellő tárhelyet egy 8 GB-os beépített memória szolgáltatja, ami ha nem lenne elegendő 32 GB-is bővíthető microSD kártya használatával. És hogy milyen extrákkal rendelkezik a ez a tablet? Kamera, DVB-T tuner, visszahúzható DVB-T antenna, HDMI. A tuner és antenna segítségével tévézhetünk a tableten (M1, M2, Duna, Duna World, TV2, Rtl Klub...)

Jó játékot mindenkinek!

Írta: Kocsis Bence