ozone-neon-3k-optikai-eger-az-igenyes-felhasznaloknak/2016/05/02

Ozone Neon 3K – Optikai egér az igényes felhasználóknak

Pixart 3320 optikai szenzor, szimmetrikus kialakítás, 8 programozható gomb, LED-es világítás 6 különböző színben. Megérkezett az Ozone Neon 3K, az Ozone népszerű neon egerének optikai változata.

Tökéletes kontroll sebességgel társítva

A legnépszerűbb optikai szenzornak, a Pixart 3320-nak hála az egér még precízebb irányítással rendelkezik, mint elődje, köszönhetően az optikai szenzor megbízhatóságának. Az Ozone mérnökei tisztában voltak az optikai szenzorok megbízhatóságával és kiváló teljesítményével, így a Neon újra alkotásánál ezt tartották szem előtt. Az Ozone Neon 3K Pixart 3320 szenzora 3500 DPI-s felbontáson képes működni, mely tökéletes lehet még akár a 4K-s monitorral rendelkező játékosoknak is. Ha pedig nincs szükségünk a nagy teljesítményre, az On-The-Fly kapcsolónak köszönhetően azonnal csökkenthetjük a pixelfelbontást.

neon-3k-571f4993f33d8

Szimmetrikus dizájn a jobb és bal kezesek örömére

A Neon 3K elődjéhez hasonlóan magában hordozza testvére szimmetrikus alakját, ezzel tökéletesen alkalmassá téve egyaránt jobb-, illetve balkezes felhasználók számára. A gumírozott váznak köszönhetően pedig sosem fogjuk elveszteni a kontrollt az egér felett még a legizzasztóbb csaták alatt sem.

Sose veszítsed el az uralmat. A testreszabható gombok mindig a segítségedre lesznek

Az Ozone Neon 3K minden egyes gombja teljes mértékben testreszabható, így kedvünk szerint átprogramozhatjuk a gombokat akár saját makróink tárolására is. Az összesen 8 programozható gombnak, a 128 Kb belső memóriának és az 5 különböző profilnak köszönhetően szinte bármelyik fontosabb játékunkhoz készíthetünk különböző profilokat, ezzel is növelve teljesítményünket. Az új Neon 3K ezen felül 6 különböző színben tud világítani, így saját ízlésünkhez megfelelő világítással tudjuk ellátni a különböző profiljainkat, hogy nem csak precízek legyünk, hanem hogy a beállított szín tükrözze a stílusunkat is!

neon-3k-571f4993f32f0

A Neon 3K várható végfelhasználói ára 35,90 € körül, azaz nagyjából 11 000 Forint körül fog alakulni.

További információért látogassatok el a gyártó oldalára:

http://ozonegaming.com/product/neon-3k/

Várható megjelenés: 2016 Május 25.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: