passengers-remeeltuk-hogy-jennifer-lawrence/2016/11/19

Passengers – Reméltük, hogy Jennifer Lawrence mutat magából valamit

2016. november 19. Ficsor Tamás Külvilág Hírek

Szeptemberben láthattuk a Passengers (Utazók) első előzetesét, ami nagyon látványosra sikerült, valamint el is gondolkodtató. Egy férfi és egy nő teljesen egyedül egy luxus úrhajón? Itt valami komiszság készül.

Ha nem is új előzetes, de egy kis filmbéli betekintést kaptunk (TV Spot), melynek főszereplője a csodás Jennifer Lawrence, vagyis Aurora, aki csini fürdőrucijában megmártózik. De az idilli fürdőzés túlélő próbává kerekedik, amiért el „szállt” a gravitáció.

Igazából nem teljesen vannak egyedül. Csak ketten vannak ébren a fedélzeten lévő 5000 hibernált ember mellett. Valami hiba folytán a 120 éves alvó út vége előtt 90 évvel felébredtek. A hajón történő hibák sorait csak ők ketten tudják megoldani, hogy az új világ felé tartó út a tervek szerint folytatódjon.

Morten Tyldum által rendezett filmben olyan sztárok jelennek, mint Jennifer Lawrence, Chris Pratt, Michael Sheen és Laurence Fishburne.

A film Amerikában december 21-én. Itthon egyenlőre nem tudni biztosra a dátumot, de addig is itt van pár TV Spot és az ominózus bikinis jelenet.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=IOVrvZ3aKt4[/youtube]

-

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jn3-40FN5jQ[/youtube]

-

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=hIdLVi5pXYM[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: