pc-s-megjelenesek-az-elso-negyedevben/2016/01/05

PC-s megjelenések az első negyedévben

2016 év elején mindenki arra vár - természetesen a konzolos társadalmat leszámítva - , hogy megérkezzenek PC-re az első komolyabb címek. Mai cikkünkben összegyűjtöttünk néhány fontosabb játékot, melyek az év elején, március végéig megörvendeztethetnek bennünket. Érkezik autós szimulátor, verekedős játék és egy nagysikerű FPS sorozat folyatása is a boltok polcaira kerül.

Január 29-én érkezik a LEGO rajongók legújabb gyöngyszeme a LEGO MARVEL AVENGERS, melyben a bosszúállók teljes legénysége felett átvehetjük majd az irányítást, természetesen a megszokottnál jóval mókásabb hangvételben. A játékban a Bosszúállók és a Bosszúállók: Ultron kora izgalmait élhetjük át újra, viccekkel, öniróniával és humorral megfűszerezve.

avengers

Ugyancsak január 29-én érkezik a legújabb rally szimulátor, mely a SÉBASTIEN LOEB RALLY EVO nevet viseli. A játék névadóját senkinek sem kell bemutatni. A kilencszeres rally világbajnok egy kétéves WTCC-s kitérő után újra visszatér a változó útviszonyok sportjához és természetesen tanácsokkal is ellátja a fejlesztő csapat, a Milestone munkáját. A játékban több, mint 50 autó kap helyet, melyeket 15 különféle játékmódban próbálhatunk ki egyjátékos, vagy multiplayer módban.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=kAP3oaeznxk[/youtube]

.

Február 5-én jelenik meg az XCOM 2 , a 2012-ben év játékának megválasztott XCOM: Enemy Unknown folyatása. A Földet idegenek uralják és mindenkit megölnek, aki szembeszegül új világrendjükkel. Az XCOM feladata, hogy maroknyi erőivel kiálljon az emberiségért és véget vessen az idegen fenyegetésnek.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=jVf-lCVYI6k[/youtube]

.

Február 9-én érkezik a Borderlands-sorozatot is készítő Gearbox legújabb játéka, a BATTLEBORN, melyben a klasszikus többjátékos FPS-ek intenzitását vegyítik a stratégiai és taktikai érzéket igénylő MOBA műfajjal.

Battleborn

A verekedős játékok rajongói február 16-án örülhetnek, hisz ekkor jelenik meg a STREET FIGHTER V. Az újgenerációs grafikával ellátott játék továbbra is a képregényes koncepciót követi, rengeteg új és visszatérő karakterrel. Az izgalmas játékmódok között lesz egyjátékos mód, de természetesen kihívhatjuk barátainkat is egy vérre menő ütközetre.

Street_Fighter_5_14344863689466

A február 26-án érkező HEARTS OF IRON IV egy vérbeli második világháborús hardcore stratégiai játék, melyben eddig soha nem látott alapossággal csatlakozhatunk a nagy háborúhoz. A játék a leggyakorlottabb stratégákat is képes megizzasztani. Egy általunk választott ország oldalán csatlakozhatunk a háborúhoz és mi dönthetjük el, hogy az általunk ismert mederben tartjuk a történet alakulását, vagy megváltoztatjuk a történelmet.

hearts-of-iron-iv

Március 1-én folytatódik a Far Cry sorozat, mely a FAR CRY PRIMAL címmel az időszámításunk előtti korokba repít vissza bennünket. Az Őskorban Takker bőrébe bújhatunk, aki törzsének utolsó életben maradt tagja, bosszútól és társai megtalálásának reményében elindul, hogy felfedezze Oros óriási, szabadon bejárható világát. Az új epizódban megtapasztalhatjuk, milyen érzés az, mikor a nap minden percében a túlélésért kell küzdenünk.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?time_continue=77&v=1rI6dMVu6Xc[/youtube]

.

Március 8-án érkezik a legújabb Tom Clancy's cím, a TOM CLANCY'S THE DIVISON. A játékban az Ubisoft fejlesztői egy apokaliptikus világba "száműznek" bennünket, ahol egy titokzatos fertőzés néhány nap alatt szinte az egész emberiséget kipusztítja. A történések után kialakult anarchikus állapotokat a kormány és a rendfenntartó erők nem képesek kezelni, így a sor a Division nevű speciális alakulaton van. A játékban az osztag egyik elit katonáját irányítva kell visszaállítanunk a rendet és a békét. A The Division egy nyitott világú TPS, mely helyenként MMO hatásokat is felvonultat, hogy ne érezzük magunkat egyedül.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=EWJD8DMasCU[/youtube]

.

Március 18-án érkezik a TRACKMANIA TURBO, melyben hajmeresztő pályákon a józan ész határait feszegetve, vagy akár túl is lépve harcolhatunk a gravitáció ellen. Négy különböző környezetben, 5 játékmódban, 200 különféle pályán versenyezhetünk egyedül, vagy barátainkkal együtt. Ha meguntuk a 200 előre elkészített pályát, a Trackbuilder segítségével kiélhetjük kreativitásunkat és még hajmeresztőbb pályákat hozhatunk létre, mint amilyenek az alapjátékban rendelkezésre állnak.

A rovatot a konzolvilág támogatta.

konzolvilag_logo

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: