philips-oled-754-4k-uhd-televizio-premium-tulajdonsagokkal

Philips OLED 754 4K UHD televízió prémium tulajdonságokkal

2019. december 27. Herczeg Balázs TV

A Philips OLED 754 4K UHD televízió nagy teljesítményt és prémium szolgáltatásokat hoz a piacra megfizethető áron. A készülék a 2. generációs P5 képfeldolgozót kombinálja az OLED panellel és támogatja a HDR10+, HDR10, Dolby Vision és Dolby Atmos funkciókat.

Minimalista megjelenés, lenyűgöző tudás

A 65 és 55 hüvelykes kivitelben elérhető készülék stílusos és elegáns megjelenéssel rendelkezik, így illeszkedve minden modern otthon igényeihez. A televízió rozsdamentes acél talpakkal és VESA kompatibilis kialakítással rendelkezik, így akár bútoron állítva, vagy falra szerelve is elhelyezhető. A milliméter vastagságú keret az Ambilight háttérvilágítással társítva újabb perspektívába helyezi a tévénézés élményét. Nem utolsó sorban az OLED 754 két 8W-os közép-magas hangsugárzóval és egy 24W-os mélysugárzóval rendelkezik, amelyek valósághű 2.1-es hangzást biztosítanak.

SAPHI intelligens platform – a Philips saját fejlesztésű rendszere


A SAPHI OS-re építő Philips OLED 754 egyszerű és intuitív felületet biztosít a legnépszerűbb alkalmazások eléréséhez. Mindössze néhány gombnyomás segítségével könnyedén elérhetők a Netflix, a YouTube, vagy éppen az Amazon Prime Video streaming szolgáltatásai. A modern operációs rendszer ezenfelül nem foglalja el a képernyő teljes felületét a navigálás során, így egyszerre nézheted kedvenc műsoraidat, miközben böngészel a SAPHI menüjében.

Háromoldalú Ambilight világítás

Visszatér a 3 oldalú Ambilight hangulatvilágítás is, amely tovább növeli a kép kiterjesztésének hatását. Az Ambilight világítás az intelligens processzornak köszönhetően figyelembe veszi a televízió képernyőjének szélein megjelenített tartalmakat, és a panel mögötti RGB LED világítás a tartalomhoz igazodó színösszetételt sugároz a szoba falára, ezzel kiterjesztve a képernyőn látható tartalmat egy elragadóbb élmény érdekében.

Támogatja az Amazon Alexa intelligens asszisztenst

A Philips OLED 754 úgy lett tervezve, hogy teljes mértékben támogassa az Amazon Alexa intelligens asszisztenst, így a legfontosabb műveleteket hangvezérléssel is könnyedén elvégezheted anélkül, hogy a távirányítóhoz kellene nyúlnod.

Második generációs P5 képfeldolgozó technológia


Az OLED 754 a hihetetlen képminőség érdekében egyesíti az OLED panel előnyeit a 2. generációs P5 képfeldolgozó motorral, így biztosítva természetes képmegjelenést, valósághű színreprezentálást és kontrasztot.

Továbbá a tévékészülék egyaránt támogatja a jelentősebb HDR formátumokat, beleértve a HDR10, HDR10+, HLG és Dolby Vision tartalmakat, ráadásul kompatibilis a Dolby Atmos hangzással, így biztosítva moziszerű élményt bármilyen otthonba.

• Az OLED panel és a 2. generációs P5 képfeldolgozó technológia kombinációja lenyűgöző képminőséget kínál

• 55 és 65 hüvelykes kivitelben is elérhető

• A legjobb európai formatervezés, rozsdamentes acél talpak

• SAPHI intelligens platform

• Együttműködik az Amazon Alexával

• Dolby Vision, HDR10+ és HDR10

• Integrált Dolby Atmos dekódolás

• Háromoldalú Ambilight hangulatvilágítás


Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter