philips-oled-805-hihetetlen-szinek-ai-kepjavito-technologiaval-lasd-meg-a-kulonbseget

Philips OLED 805: Hihetetlen színek AI képjavító technológiával – lásd meg a különbséget

2020. február 17. Kocsis Bence TV

A 2020-as év az evolúció éve. A TP Vision legújabb Philips OLED 805 televíziója továbbfejlesztett és átalakított képfeldolgozó technológiával rendelkezik, amely generációs lépést jelent a korábbi modellekhez képest.

A Philips 805 különlegessége az új mesterséges intelligencián alapuló képfeldolgozásban rejlik, amely a tartalomhoz igazodva állítja be a képminőséget. Egy külön bekapcsolható funkció segítségével pedig valós időben követheted az AI gondolkodásának menetét és az osztott képernyőn saját szemeddel láthatod a változást.

Európai dizájn

A Philips televíziók fém kerettel és letisztult megjelenéssel rendelkeznek. Az elegáns talp és a vékony keret valósággal eltünteti határt a kijelző és a valóság között, a háromoldalú ambilight világítás pedig tovább javít az élményen. Az élénk színekhez igazodó LED háttérvilágítás még inkább magával ragadóbb élményt nyújt.

Átdolgozott távirányító skót Murihead bőrrel

Az új OLED televízió átdolgozott, kiváló minőségű távirányítóval érkezik, amely külön háttérvilágítással biztosítja a gombok láthatóságát, valamint a váz alsó részén fenntartható forrásból származó Muirhead bőrborítással a prémium érzetet sugallja.

Negyedig generációs P5 képfeldolgozó egység és Filmmaker mód

A legújabb P5 képfeldolgozó motor a korábbi változatokban megismert előnyöket egyesíti a mesterséges intelligencia előnyeivel, amely a gépi tanulásnak köszönhetően folyamatosan analizálja a képernyőn látható tartalmat, majd ahhoz igazodva javít a képminőségen. A mesterséges intelligencia egy több millió képet tartalmazó adatbázis segítségével ismeri fel a természeti felvételeket, az arcokat, a mozgást, az éjszakai jeleneteket és az egyéb tartalmakat.

A Philips televíziók legújabb változatai ráadásul támogatják a Filmmaker módot is, amely egy teljesen új megtekintési módot tesz lehetővé a felhasználók számára. Nézd úgy kedvenc filmjeidet, ahogy a rendező megálmodta azokat.

Kiváló hangminőség

A Philips OLED 805 egy 50W teljesítményű 2.1-es hangrendszerrel rendelkezik. A korábbi modellhez képest modernebb mélyhangszórós rendszert és továbbfejlesztett középhangszórókat kapott, ráadásul támogatja a Dolby Atmos-t is.

Írta: Kocsis Bence