philips-oled-935-a-televiziozas-uj-dimenzioja

Philips OLED+ 935 – a televíziózás új dimenziója

2020. november 20. Herczeg Balázs TV

Az amszterdami székhelyű TP Vision örömmel jelenti be, hogy a zászlóshajó Philips OLED+935 UHD 4K Android televízió elnyerte a londoni Stuff magazin „kiváló” elismerését. A nagy múltú brit magazin a 48 hüvelykes készüléket próbálta ki, emellett pedig 55 és 65 hüvelykes változatokban is elérhető a televízió. A Philips OLED+935 négyoldalú Ambilight világítással és a legújabb, negyedig generációs P5 és intelligens AI vezérlésű kettős képfeldolgozó motorral rendelkezik, amely egy dedikált AI chippel segíti a képminőség-javító algoritmusok teljesítményének fokozását a még természetesebb és valósághűbb képalkotáshoz, így minden eddiginél valósághűbb szórakozási élményt biztosít az otthoni moziélmény kedvelőinek. A tévékészüléket a TP Vision a legendás brit audio termékekkel foglalkozó Bowers & Wilkins-szel együttműködve hozta létre a legkiválóbb hangélmény érdekében.

A televíziózás új dimenziója!

„A legtöbb tesztelésünk során – amely különböző sportműsorok megtekintésében teljesedett ki - a Philips zászlóshajó OLED tévéje képes volt szemmel látható javulást mutatni. Ha pedig a menüben valaki elég időt tölt el és alaposan megismeri, beállíthatja a mozgási elmosódás és a tűéles képminőség tökéletes egyensúlyát a részletesség megőrzése érdekében.” – írta a Stuff magazin.

A P5 motor és az AI chip együttese a korábbiaknál is részletesebb képet eredményez tartalomtól függetlenül, az audiofil közönség számára készült hangrendszer pedig kiemelkedő hangélményt nyújt.

Arra tervezték, hogy a legjobb legyen

A Philips prémium tévékészülékekkel biztos lehetsz abban, hogy a legjobb teljesítményt és a legkiválóbb tervezést kapod, ez alól pedig az OLED+935 sem jelent kivételt. A készülék ultravékony vázzal, perem nélküli kávával és kiváló minőségű fémfelülettel rendelkezik. A hangszórórács előtt egy speciálisan kiválasztott, akusztikailag átlátszó Kvadrat szövet található, emellett a felső hangszóró egy új, mikrohálós fémfelületet kapott, amelyek együttesen a tévé Dolby Atmos teljesítményének fokozásáért felelnek. A csomagba egy új, elegáns és süllyesztett prémium távirányító is került, amely háttérvilágítással ellátott gombokkal és fémborítással rendelkezik, továbbá a távirányító oldalsó és hátsó oldala felelősségteljes forrásból származó skót Muirhead bőrrel lett bevonva.

Elérhetőség

A Philips OLED+935 készülékek már elérhetők a Philips hivatalos kereskedelmi partnereinek kínálatában.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter