phoenix-blade-480gb-pcie-ssd-a-g-skill-muhelyebol/2014/10/22

Phoenix Blade 480GB PCIe SSD a G.Skill műhelyéből

2014. október 22. Kocsis Bence

A G.Skill bejelentette következő generációs , nagy sebességű Phoenix Blade PCIe SSD-jét. A Phoenix Blade PCIe SSD tökéletes megoldás extrém játékokat futtatóknak, vagy grafikai, ipari tervezés esetén, valamint HD videó, vagy audió tartalmak létrehozásánál.

Az X4 LSI SF-2281 SSD vezérlőnek és a PCIe Gen 2.0 x 8 csatolófelületnek köszönhetően a sávszélesség akár 4-szer nagyobb lehet, mint a többi SATA 3 csatolófelülettel ellátott SSD-nél.

PCIe-1s

Ezek együttvéve a 480 GB tárolókapacitású G.Skill Phoenix Blade PCIe SSD-t felkészítik arra, hogy akár 2000 MB olvasási és írási sebességet érjenek el másodpercenkánt, ami hihetetlenül magas szám. A TRIM és SCSI UNMAP támogatás biztosítja az egyenletes írási és olvasási sebesség fenntartását és ami még fontos, meghosszabbítja az eszköz élettartamát. A S.M.A.R.T. támogatás lehetővé teszi a felhasználó számára, hogy nyomon kövesse a meghajtó állapotát, aminek köszönhetően megelőző intézkedéseket tehet a bekövetkező adatbesztés előtt. A gyártó a Phoenix Blade OCIe SSD-re 3 év garanciát vállal, emellett teljeskörű technikai segítségnyújtást ad.

PCIe-4s

Írta: Kocsis Bence