professzionalis-hangminoseg-a-trust-onyx-mikrofonjaval

Professzionális hangminőség a Trust Onyx mikrofonjával

2021. október 27. Kocsis Bence Periféria hírek

Az új Trust GXT 255+ Onyx professzionális mikrofonnal rögzíthetők a  podcastok, hangfelvételek és streamelhetnek a profiként a hangminőséget tekintve is. A kardioid felvétel, a nulla késleltetés figyelése és a rugalmas, de masszív kar segítségével a Trust Onyx mindenki számára elérhetővé teszi a professzionális hangfelvételt és -folyamot.

A Trust Onyx ideális azoknak a törekvő és professzionális tartalomkészítőknek, akik hobbiból vagy munkából minden nap rögzítenek, és professzionális funkciókkal rendelkező mikrofont keresnek. Ez a professzionális mikrofon USB-n keresztül csatlakoztatható a számítógéphez, és a könnyű használatot szem előtt tartva fejlesztették ki. A nagyobb kényelem érdekében egy második USB-csatlakozás és egy stílusos többszínű LED-kijelző is rendelkezésre áll. A kiváló minőségű mikrofon és a rugalmas kar, valamint a beépített USB-kábel kombinációja mindent biztosít, amire szüksége van a stúdió minőségű hang rögzítéséhez.


A kardioid felvételi minta biztosítja, hogy csak a lehető legkisebb háttérzaj mellett rögzítse a hangját. Jön egy pop szűrő, amely segít csökkenteni a bosszantó "p" és "f" hangokat. A fülhallgató a 3,5 mm-es AUX csatlakozóhoz való csatlakoztatása lehetővé teszi a valós idejű késleltetés nélkül hallgathatja a felvételt. Amikor a játékos hallja, amit csinál, megkönnyíti a hang helyes beállítását.

Stream esetén az előadó is képbe kerül, így egy kis extra hatás adható a 6 színű LED -del. Kiválasztható a számunkra legmegfelelőbb, és egy magasabb szinten léphetünk kapcsolatba a nézőkkel. Ezen felül a mikrofon elnémítását egy piros LED kivillanása jelzi, így adott esetben biztosak lehetünk abban, hogy a nem publikus mondatok nem kerülnek ki otthonunkból. 


A Trust GXT 255+ Onyx a legegyszerűbb módja a hang- és adatfolyamfelvétel minőségének javítására: stúdió minőségű hang, rugalmas és robusztus kar, egyszerű beállítás USB-n keresztül, külön keverő nélkül. A könnyen állítható és esztétikus állvány megkönnyíti a használatot, nem a streamelőnek kell a mikrofonhoz alkalmazkodnia, könnyedén kényelmes pozícióba állítható. 

A Trust GXT 255+ Onyx hamarosan elérhető lesz a hazai boltok polcain, várhatóan 30-40 ezer forint közötti áron. További információkat a gyártó oldalán találtok. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: