qnap-nyeremenyjatek/2016/08/21

Qnap nyereményjáték

2016. augusztus 21. Kocsis Bence

Nemrégiben nálunk járt a QNAP egyik kimondottan jól sikerült hálózati adattárolója a QNAP TS-228 NAS, melyet be is mutattunk. A teszt után a gyártó hazai képviseletétől kaptunk néhány apróságot, melyet a következő három hétben szeretnénk köztetek kisorsolni, így indítottunk egy nyereményjátékot.

Hogy miket nyerhettek? A nyertesek mindegyike kap egy QNAP táskát, melyben egy strapabíró, hőálló kulacs van, melyet akár övre is fel lehet csatolni. Egy felfújható nyakpárna, mely hosszabb autózásnál, repülőúton, vagy otthon is kényelmes "üldögélést" biztosít. Végül a nyeremény része egy elemes kis lámpa is. (a nyeremény a gombelemet nem tartalmazza)

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

A játékban néhány egyszerű kérdésre kell válaszolnotok. A kérdések a következők:

  1. Találhatók a QNAP NAS-ok között olyan eszközök, melyek távirányító segítségével komplett médialejátszók is egyben?
  2. A QNAP applikációk abban segítenek, hogy mobil eszközeidről is elérhesd és akár közvetlenül is menthess adatokat a NAS-ra legyél bárhol is a világon. Mik a nevei a QNAP által fejlesztett mobilra is telepíthető fájlkezelő, videólejátszó és zenelejátszó alkalmazásnak?
  3. Írdd meg, hogy neked mi tetszik a QNAP-ban.

A kérdésekre a választ egy kis böngészés után megtalálod a QNAP oldalán. Annyit segítenénk, hogy az első kérdésre a QTS 4.2, míg a második kérdésre a termékek felsorolásánál találjátok meg a választ.

Játékszabályok:

A nyereményeket minden hét vasárnapján sorsoljuk ki három héten keresztül, ami 3 ajándékcsomagot jelent. A játék folyamatos, így aki az első alkalommal nem nyert a játék végéig reménykedhet. A nyereményeket postai úton küldjük el a facebookon történő kapcsolatfelvétel után. A nyeremény átvétele nem díjköteles!

   

Írta: Kocsis Bence