rayman-legends-jon-xbox-360-ra-es-playstation-3-ra/2013/02/08

Rayman Legends - jön Xbox 360-ra és Playstation 3-ra!

2013. február 08. Herczeg Balázs

London, Anglia — Február 7, 2013 — Az Ubisoft ma bejelentette  hogy a már készülő Rayman Legends, már bejelentett  Wii UTM-ra készülő játék, meg fog jelenni Xbox 360® szórakoztató rendszerre és a PlayStation®3 számítógépes szórakoztató rendszerre is. Az összes verzió 2013 szeptemberében fog a polcokra kerülni.

Az Microsoft Xbox 360®-ra és Sony PlayStation® 3-ra készülő Rayman Legends verziókat az  Ubisoft Montpellier készíti, azok akik a Nintendo Wii UTM verzió mögött állnak. Rayman Legends-et már dicsértek a lenyűgöző látványa és innovatív játékmenete miatt a médiában az egész világon, és az egyik 2013-ban legjobban várt platformerré címkézték.

Hallottuk nagyon sok Xbox & Playstation tulajtonosoktól és Rayman fanoktól, hogy nagyon szeretnének a Rayman Legends-el játszani a jelenlegi rendszerükön", mondta Geoffroy Sardin, EMEA, Marketing Főnök & Értékesítési Igazgató. ”Elhatároztuk hogy azt adjuk a rajongóknak, amit akarnak ugyanakkor, kibővítjük a közönséget ennek az innovatív és emlékezetes játéknak.

Rayman Legends megőrzi a fantázia varázsát akár csak elődje, miközben számos szórakoztató elemet, új karaktereket, új környezetet és új zenéket adnakhozzó. A díjnyertes művész csapat, tervezők és zeneszerzők az Origins-ből ugyancsak visszatértek egy okosabb UbiArt motorral amiben többdimenziós játék elemek, egy továbbfejlesztett világítási rendszer és egy frissített renderelő található amivel Rayman grafikáját egy következő szintre emelik.

További információért a Rayman Legends-ről, látogass ide:

www.raymanlegends.com

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter