rengesd-meg-a-hazat-a-sony-legujabb-high-powered-audio-rendszereivel/2015/03/30

Rengesd meg a házat a Sony legújabb High Powered Audio rendszereivel!

2015. március 30. Kocsis Bence Hi-Fi

Az MHC-V7D készülék elképesztő erejű basszusokat hoz otthonunkba, az 1550 W-os hangnyomásnak (RMS 1440W, 105.5 dB SPL) és a Sony legújabb High Power technológiájának köszönhetően, amelyet úgy terveztek meg, hogy erőteljesen növelje az akusztikus nyomást.

MHC-V7D_main

A Sony Clear Audio+ rendszerével egy mozdulattal optimalizálhatjuk a hangbeállításokat. A Football mód használata esetén például olyan élményben lehet részünk, mintha mi is egy sporteseményen lennénk. Az MHC-V7D bármilyen alkalomhoz kiváló hangokat biztosít, akár egy nyugodt estéhez, de egy fergeteges bulihoz is.

A könnyen írányítható DJ és Sampler hanghatások segítségével kedvenc zenéink hangzását fokozhatjuk, akár saját hangunkat is hozzáadhatjuk kedvenc zenéinkhez. A két mikrofon kimenettel akár karaokee bulit is varázsolhatunk otthonunkba. Az MHC-V7D nemcsak a hangokkal teremt igazi party hangulatot, a beépített vizuális és fény effekteket akár a zene ritmusával is összehangolhatjuk, így igazán egyedi élményekben lehet részünk.

IMG_4307

Az MHC-V7D új Gesture Control technológiája révén már a DJ-ket is túlszárnyalhatjuk, hiszen egyszerre kezelhetjük könnyedén a hang - és fénybeállításokat.

Csatlakoztassuk okostelefonunkat a hangsugárzó rendszerhez NFC és Bluetooth segítségével, streameljük és hallgassuk kedvenc zenéinket az MHC-V7D készüléken. Irányítsuk a zenéket és a fényeket is, használjuk a DJ effekteket barátainkkal együtt a Fiestable applikációval. Egyszerűen töltük le az applikációt a Google Play – ből vagy az App Store rendszeréből, és csatlakoztassuk az MHC-V7D-t valamely okos készülékünkhöz, amelyről mindent irányíthatunk távolról is.

Az igazi DJ élmény egy igazán kompakt, helytakarékos készülékben érkezik. Ha azt szeretnénk, hogy a szomszédok is felriadjanak a hangzásra, akkor használjuk a Party Chain Mode beállítást és szinkronizáljuk az MHC-V7D készüléket más, High Powered Audio rendszerrel, mint a SHAKE-X3D.

SHAKE-X3D_main

Akár egy otthoni ünneplést vagy egy lazítós hétvégét tervezünk, a Sony új SHAKE-X3D kétirányú hangsugárzójával kristálytiszta magas és dübörgő mély hangokban lehet részünk.

A Smart High Power technológia a 2300W hangnyomással (RMS 1200W, 114.0db SPL) lélegzetelállító hangulatot teremt.  A Sony DSEE Sony DSEE HX technológiája élettel tölti meg a zenét, feljavítva a tömörített fájlokat közel a nagy felbontású hangminőség szintjére. A SHAKE-X3D a tökéletes hangsugárzó rendszer minden helyzetben. A Party Chain móddal ötvözhetjük a kompatibilis Hi-Fi rendszereinket a SHAKE-X3D-vel, hogy még erőteljesebb hangokat kapjunk.

A SHAKE-X3D segítségével tipikus DJ effekteket adhatunk zenéinkhez, míg a Speaker Lights elhozza a valódi party hangulatot otthonunkba. Az NFC-nek és Bluetooth-nak köszönhetően streamelhetjük és élvezhetjük kedvenc zenéinket bármelyik okos eszközről, valamint könnyedén irányíthatjuk a hangsugárzót a Fiestable applikációval, melyek letölthetők a Google Play-ből vagy az App Store-ból.

A SHAKE-X3D készülék 2015 májusától, míg az MHC-V7D júniustól lesz elérhető.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: