rgb-fenyes-billentyuzet-cougar-modra/2016/11/15

RGB fényes billentyűzet Cougar módra

2016. november 15. Ficsor Tamás Periféria hírek

A hónapban már a harmadik gyártó dönt úgy, hogy egy már kiadott termékét felfrissíti. Először a Roccat döntött úgy, hogy a Suora billentyűzetét turbózza fel RGB-vel, majd utána G. Skill is így tett még októberben elindított KM570 billentyűzeteivel. E két gyártó mellé most a Cougar csatlakozott, aki az Attack X3 típusú klaviatúrájára nyomott egy update-et.

01

Az Attack X3 RGB Mechanical Gaming Keyboard a fekete és szürke színű anyaghasználat miatt elegáns külsővel bír. A megjelenésen sokat dob a szálcsiszolt alumínium felső lap, aminek köszönhetően nem csak a tartósság, hanem a fények szép tűkröződése és eloszlésa érhető el. A kupakok alatt a német minőségű Cherry legnépszerűbb kapcsolóit találjuk, ami azt jelenti, hogy MX Red, Blue, Brown és Black variánsokkal felszerelt Attack X3 kapható. Ezek közül is az RGB változat, vagyis a teljesen átlátszó házzal rendelkezők. Mivel megannyi szín áll rendelkezésre, így azokat látványosan meg is lehet villantani. A billentyűzet gyárilag 9 féle effektel van ellátva, de a Cougar UIX segítségével egyéni megvilágítás is létrehozható.

08

Az új billentyűzethez hozzá is adtak, de el is vettek belőle. A tavaly bemutatott Attack X3-al ellentétben az új verzió nem rengódelkezik egyetlen dedikált gombbal sem, így például a funkciógombokon lévő média vezérlők az Fn billentyű kombinációval érhetők el. A belső memóriában egy idejűleg 3 féle profilt tudunk tárolni. Nem kell aggódni a több gomb egyidejű lenyomásától sem. A billentyűzet 1,8 mméter hosszú fonott USB kábelen keresztül kommunikál 1 ms válaszidővel.

 Az Attack X3 RGB Mechanical Gaming Keyboard 120 euróért vásárolható meg.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

Írta: Ficsor Tamás

Hasonló bejegyzések: