rgb-s-gamer-billentyuzettel-allt-elo-a-roccat/2016/11/09

RGB-s gamer billentyűzettel állt elő a Roccat

2016. november 09. Ficsor Tamás

A Roccat egy tovább fejlesztett Suora mechanikus billentyűzettel állt elő.  Az eredeti Suora csak kék háttérvilágítást kapott, ezzel szemben a Suora FX már RGB világítással bír. Ezen kívül szinte semmit sem változtattak az eredeti recepten.

gallery-suorafx-picture03-v1-2dxh7-1-80-000-830x490

A Suora FX  egy keret nélküli, minimalista dizájnnal rendelkező billentyűzet. A csuklótámasz és dedikált média gombok nélküli (kivéve a hangerőszabályzókat) kialakítás direkt a kompaktság érdekében lett alkalmazva. A billentyűzet strapabíróságát az alumínium váz segíti elő. Az alumínium lapon csodásan tükröződnek az RGB LED-ek által kiadott fények. A billentyűzet TTC márkájú mechanikus kapcsolókkal van felszerelve, melyekre az 50 milliós leütési életciklus vonatkozik. A majd 17 millió féle szín árnyalatokat különféle effektekkel (pl: hullám, lélegzés pulzálás,) lehet előcsalogatni, amik az F1-F4 billentyűkre van írva.

gallery-suorafx-picture05-v1-jk9kv-1-80-000-830x490

A Suora FX anti-ghosting technológiával bír. A világítás effektjei mellett kapunk a kurzorvezérlő gombok felett 6 programozható makrógombot. Egy külön Game Mode billentyű segítségével egyszerűen aktiválhatjuk a beállított profilunkat. A klaviatúra USB-n kommunikál 1000 Hz-es frekvencián. Természetesen megkapta a Roccat Swarm szoftver támogatását.

A Suora FX december 6-tol lesz kapható 140 eurós ártól.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=xTJtDgDqVK4[/youtube]

Írta: Ficsor Tamás