rogue-one-a-star-wars-story-itt-a-masodik-elozetes/2016/10/13

Rogue One: A Star Wars Story – Itt a második előzetes

2016. október 13. Ficsor Tamás

A Disney és a Lucasfilm közös tavalyi alkotása a Star Wars: Az ébredő Erő című film óriási sikert aratott, főleg a jegyirodáknál. A Skywalker saga folytatása azonban még odébb van, hisz csak 2018-ban érkezik a nyolcadik rész. De, mint arról már korában beszámoltunk a nagy SW tervekről: minden új epizód között egy-egy önálló antalógia film fog lefutni, melyek közül az első a Rogue One.

A Star Wars Story leszáll Az ébredő Erő idősíkjáról és visszarepít minket az 1977-ben induló hadjárat elé, hogy megtudjuk, mégis hogyan kezdődött minden. Az első teaser majd az utána jövő konkrét kedvcsináló alapján már most biztosak lehetünk abban, hogy látványból nem lesz hiány és epic zenékből sem. A második előzetes inkább a film mélyre ható részéből ad egy kis kóstolót, de ezt majd Ti eldöntitek. Illetve a film nagy posztere is bemutatásra került, ami ugyan csak impozánsra sikeredett

Gareth Edwards produkciójában olyan tehetséges szereplők lesznek, mint Felicity Jones, Mads Mikkelsen, Ben Mendelsohn, Alan Tudyk, Diego Luna, Donnie Yen, Wen Jiang és Forest Whitaker.

Az első Star Wars spinoff a Disney és a Lucasfilm műhelyéből december 16-án kerül a mozikba.

rogueone_onesheeta

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=sC9abcLLQpI[/youtube]

 

Írta: Ficsor Tamás