sandisk-kingstone-es-samsung-adattarolok-a-tomtop-kinalatabol/2017/09/29

Sandisk, Kingstone és Samsung adattárolók a TomTop kínálatából

2017. szeptember 29. Uszkai Dávid Mobil hírek

A TomTop kínai webáruház oldalán szinte mindig fut valamilyen akció, ezúttal sincs ez másképp ezúttal az SD kártyák és az USB-s pendriveok vannak a középpontban.

SanDisk Ultra microSDXC memóriakártya

Kezdjük is egy SD kártyával, méghozzá a SanDisk egyik kártyájával mely Class 10-es, 100 MB/s-os másolási sebességet kínál, továbbá a kártya víz, hő és sugárzás álló így a tartósság is hosszú ideig garantált. Jó választás lehet Android okostelefonkhoz, táblagépekhez és kamerákhoz. A kártya három változatban kapható, 16 GB / 32 GB / 64 GB-os kapacitással melyek sorra 8.99$ / 12.99$/ 19.49$-ba kerülnek a mostani akció keretében. Ha kedvet kaptatok a vásárláshoz a 64 GB-os verziót IDE vagy a lenti képre kattintva vásárolhatjátok meg, míg a többi változatot a preferált méretre kattintva.

Kingston DT SE9H pendrive

A következő adattároló már egy pendrive, méghozzá a Kingston műhelyéből mely még a régi USB 2.0-ás szabvánnyal érkezik mellyel az olvasási sebesség 10 MB/s míg az írási sebesség 5 MB/s. Kompakt méretének köszönhetően nagyon könnyű és a borítása is időtálló, így ha valaki egy olcsó megoldást keresne és a kicsit lassabb sebesség nem zavarja, akkor számára remek választás lehet. A Kingston DTSE9H két fajta tárolási mérettel, 16 GB-os, illetve 32 GB-os méretben vásárolható meg 6.99$-os, illetve 9.99$-os áron IDE és IDE vagy a lenti képre kattintva.

Kingston DT 100 G3 64 GB-os pendrive

A következő termék is egy Kingston megoldás, méghozzá a gyorsabbik fajtából hisz a DT 100 G3 már USB 3.0-ás bemenetet kapott melynek köszönhetően 100 MB/s-ra nő az olvasási és 10 MB/s-ra nő az írási sebesség. Elegáns dizájnjának és gyors sebességének köszönhetően ez is jó választásnak bizonyulhat. Ebből a pendriveból sajnos csak egy változat érhető el ez pedig nem más mint a 16 GB tárhellyel rendelkező Kingston DT 100 G3 mely 7.99$-ért cserébe lehet a miénk IDE vagy a lenti képre kattintva.

Samsung FIT 64 GB-os pendrive

Az utolsó bemutatni kívánt termék pedig nem más, mint egy 64 GB-os Samsung pendrive. A Samsung USB 3.0 Flash Drive kiváló minőségű fém borítása és áramvonalas, ergonómikusan kialakított készülékteste kényelmes fogást és könnyed használatot biztosít. Az USB 3.0-nak köszönhetően pedig nem csak kívülről szép, hanem belülről gyors is, hisz használati körülményektől függően akár a 130 MB/s-os átviteli sebesség is elérhető. Nem hangzik rosszul ugye? Aprócska méretéből adódóan pedig könnyen magunkkal vihetjük bárhová, ezt bizonyítja a kulcstartó funkció is, mely tulajdonképpen egy kis lyuk rajta melybe befűzve mindig nálunk lehet. A Samsung FIT pendrive 64 GB-os változatban 21.99$-ért megvásárolható IDE vagy a lenti képre kattintva.

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: