skiller-mech-sgk3-mechanikus-rgb-billentyuzet-a-sharkoon-muhelyebol/2017/11/16

SKILLER MECH SGK3 - Mechanikus RGB billentyűzet a Sharkoon műhelyéből

2017. november 16. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon kibővítette SKILLER termékpalettáját egy vadonatúj billentyűzettel, a Kailh mechanikus kapcsolókkal rendelkező Sharkoon SKILLER MECH SGK3 modellel, mely az SGK2 nagytestvére. Az új SGK3 testreszabható RGB világítással, valamint játékokhoz igazítható makró beállításokkal rendelkezik.

A Skiller MECH SGK3 Kailh mechanikus kapcsolókkal rendelkezik és a felhasználók választhatnak kék, barna és piros kapcsolók között annak megfelelően hogy tapintható, hallható visszacsatolást szeretnének, vagy egy zajtalan billentyűzetre vágynak. Mindhárom kapcsoló lenyomásához 50 gramm erő szükséges és 1,9 mm-nél van a működtetési pont. A kapcsolók a gyártó szerint legalább 50 millió lenyomást el kell hogy viseljenek. [youtube]

[/youtube]

.

A Skiller MECH SGK3 16,8 millió színű RGB megvilágítással lett ellátva. Több, mint 20 megvilágítási effekt hozható elő a billentyűzetből anélkül, hogy bármiféle szoftvert telepíteni kellene. Az előre programozott effektek lehetőséget adnak a fényhatások sebességének, fényerejének és színsémájának beállítására is. További beállítások  (makró menedzsment, további színbeállítások, multimédia beállítások) lehetségesek a gyártó oldaláról letölthető szoftver segítségével.

A Sharkoon SKILLER SGK3 kék, barna vagy piros mechanikus kapcsolókkal kapható, 65 eurós ajánlott fogyasztói áron.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: