sportos-kamerak-az-overmax-tol/2013/06/18

"Sportos" kamerák az Overmax-tól!

2013. június 18. Kocsis Bence

A sporot nagyon sokan szeretik, egyesek profi szinten, mások csak amatőr szinten űzik. Vannak sportolók, akik szeretnék megörőkíteni a legszebb pillanatokat, legyen az akár levegőben vagy vízben. Az Overmax legújabb kamerái tökéletesen alkalmasak az olyan sportolók számára, akik szeretnének felvételeket készíteni vízben, levegőben, vagy esős, sáros, poros körülmények között.

Az ActiveCam 01 egy olyan modell, mellyel akár víz alá is merülhetünk, hiszen 10 m mélységig használható, emellett strapabíró és a speciális tartozékoknak köszönhetően sokféle lehetőség van használatára, akár még sisakra is szerelhető.

OV-ActivCam 01 na rower

Az ActiveCam 02 amatőr sportolók, gyermekek, extrém sportokat kedvelő, megszállottak számára is alkalmas az események rögzítésére. A kamera karra, kerékpár, vagy motor vázára, sisakra is rögzíthető a tartozékoknak köszönhetően. A 2"-os TFT kijelzővel ellátott eszköz 120 fokos látószöggel rendelkezik, így semmi nem kerülheti el a figyelmét. A legjobb képminőséget a Full HD 1080p / 720p / VGA felbontások lehetősége garantálja, emellett PC funkcióval is rendelkezik az ActiveCam 02. A gyártó mellékeli a MAGIX Video easy SE és MAGIX Photo Manager 10 szoftvereket, melyekkel a felvett fényképeket, videókat lehet szerkeszteni.

OV-ACTIVECAM-02_angle

A 130 fokos, széles látószöggel ellátott ActiveCam 03 előtt semmi nem maradhat titokban. A tökéletes képminőséget az 1080p Full HD felbontás garantálja, másodperecenkénti 30 képkocka rögzítésével. Természetesen van lehetőség HD 720p valamint VGA felbontású videók rögzítésére is.  A speciális tartozékokkal szinte bárhova rögzíthetjük az eszközt és nem kell tartanunk attól hogy az megelégeli a mostoha körülményeket, hisz víz és porálló. A a MAGIX Video easy SE és MAGIX Photo Manager 10 szoftvercsomag ebben az esetben is mellékelve van.

ActivCAM03 (02)

Árak és elérhetőség egyenlőre nem ismert.

Írta: Kocsis Bence