szerkessz-4k-s-adobe-premiere-videokat-az-asustor-flashstor-12-pro-nas-rol

Szerkessz 4K-s Adobe Premiere videókat az ASUSTOR Flashstor 12 Pro NAS-ról!

Az Adobe Premier Pro az egyik legnépszerűbb videószerkesztő alkalmazás. Az Adobe Premiere videók szerkesztésére és speciális effektek hozzáadására is használható. Szerkesztés közben azonban olyan problémák léphetnek fel, mint a nem megfelelő teljesítmény, a tárolólemezek lassúsága, az elegendő tárolókapacitás hiánya, vagy éppen a lemezek meghibásodása és a biztonsági másolatok hiánya. A kevés tárhellyel rendelkező számítógépek felhasználóinak és a tartalomgyártóknak az ASUSTOR a Flashstor 12 Pro használatát javasolja a hatékony 4K-videószerkesztéshez.

Rendkívüli sebesség

A 10 Gigabites Ethernet-port és a tizenkét M.2 NVMe SSD kombinációja zökkenőmentessé teszi a szerkesztést. Ezek együttesen nagy sebességű véletlenszerű írási és olvasási sebességet biztosítanak, így az Adobe Premier Pro projektekhez akár közvetlenül a NAS-ról is lehet videókat importálni. Természetesen a NAS képességeit nemcsak az Adobe Premier Próban lehet hasznosítani, hanem az Apple Final Cut Próban és a DaVinci Resolve-ban is.

Hardveres dekódolás

A gyors átviteli sebesség mellett a Flashstor 12 Pro négymagos Intel processzora támogatja az akár H.265-ös kódolású, 10 bites, 4K-s HDR-videófájlok lejátszását is, ami a NAS HDMI-portjára csatlakoztatott kijelzőn keresztül közvetlenül is megtekinthető.

Biztonsági mentés és egyszerű fájlmegosztás

Videószerkesztés során a tartalomgyártóknak kommunikálniuk és koordinálniuk kell a videók megosztását kollégáikkal és partnereikkel. Az ASUSTOR NAS-eszközei változatos mentési és fájlmegosztási megoldásokat biztosítanak. Használd ASUSTOR NAS-od megosztott mappáit csapatoddal, olyan alkalmazásokkal kombinálva, mint az ASUSTOR DataSync Center vagy az EZ Snyc a projektek még hatékonyabb átviteléhez, tárolásához és mentéséhez!

Bármilyen eszközről elérheted

Az ASUSTOR NAS-ok szinte bármilyen eszközt támogatnak, amin webböngészőt lehet használni a fájlok bárhonnani letöltéséhez és megosztásához. Dolgozz hatékonyan okostelefonról, tabletről, laptopról vagy asztali számítógépről egyaránt!

A Flashstor 12 Pro már elérhető a hivatalos forgalmazók kínálatában 799 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

További információért, kérjük, látogass el az alábbi termékoldalra:

Flashstor 12 Pro

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: