szinpompas-aio-vizhutoket-hoz-a-cooler-master/2018/04/30

Színpompás AIO vízhűtőket hoz a Cooler Master

2018. április 30. Ficsor Tamás

A hűtés, ház, tápegység és periféria gyártó és tervező Cooler Master, bemutatja az első címezhető RGB AIO folyadék CPU hűtőket, a MasterLiquid ML240R RGB-t és a MasterLiquid ML120R RGB-t.

A két új hűtő programozható megjelenésű RGB-s pumpával rendelkezik, mely saját tervezésű, két kamrás technológiával rendelkezik az optimális zaj és teljesítmény eléréséhez. A technológia lényege az, hogy a pumpa elkülöníti a bejövő hideg folyadékot az eltávozó felmelegedett folyadéktól, ami a radiátorba megy. A pumpát és a radiátort összekötő úgynevezett FEP cső dupla rétegű és prémium megjelenésű.

A radiátoron lévő MF120R ARGB ventilátorok is programozható megjelenésűek, így a pumpa és ventik is 16.7millió színt képes megjeleníteni. Mindkét fajta hűtő 2 ventilátorral van ellátva, amik kifejezetten radiátorhoz lettek fejlesztve.

A két folyadékhűtő az ASUS, MSI és ASRock is által is minősített, így szoftveresen is tudjuk változtatni a színeket, effekteket. Viszont, ha nem rendelkezünk ilyen alaplappal, akkor jól jön az RGB LED vezérlő, ami a csomag részét képezi.

A MasterLiquid ML120R RGB $100, a MasterLiquid ML240R RGB pedig $120-ért vásárolható meg.

További információkért látogass el a gyártó weboldalára.

Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB: Link

Cooler Master MasterLiquid ML240R RGB: Link

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=JZEal-XsyOw[/youtube]  

Írta: Ficsor Tamás