szorakoztato-gyors-es-megfizetheto-itt-a-nokia-lumia-625-okostelefon/2013/07/23

Szórakoztató, gyors és megfizethető: Itt a Nokia Lumia 625 okostelefon

2013. július 23. Teszt B-man206 WP hírek

A Nokia ma bejelentette a Nokia Lumia 625 4G sebességre képes, elérhető árú okostelefont, hogy a felhasználók még többet lássanak abból, amit szeretnek. A Nokia Lumia 625 készülék gyorsan elérhető szórakozási lehetőségekkel, 4.7 inches, szuper-érzékeny LCD kijelzővel és 4G sebességre képes internetkapcsolattal büszkélkedik. A díjnyertes Nokia Lumia dizájnra építve, a Nokia Lumia 625 telefon öt, világos színű, cserélhető hátlappal járul hozzá a Windows Phone 8 operációs rendszer Élő Csempéinek személyre szabhatósághoz.

A Nokia Lumia 625 okostelefon számos innovatív megoldást kínál, melyek a Nokia nem rég bemutatott csúcskészülékén, a Nokia Lumia 1020 telefonon is megtalálhatóak. Az integrált fotós alkalmazások között olyanok szerepelnek, mint például a Nokia Smart Camera, melynek segítségével a felhasználó eltűntetheti a nem kívánt tárgyakat a fotókról, vagy a Nokia Cinemagraph, mely animáció hozzáadásával élő emlékekké varázsolja a fényképeket.

„A Nokia Lumia 625 a legnagyobb kijelzővel rendelkező okostelefonunk, amely remek példa arra, hogyan érvényesíti a Nokia vezető okostelefon innovációját és tapasztalatait minden árkategóriában.” – mondta Jo Harlow, a Nokia Smart Devices ügyvezető alelnöke.

A készüléken Nokia Lumia Amber frissítéssel rendelkező legújabb Windows Phone 8 operációs rendszer fut, így a Nokia Lumia 625 okostelefon gazdagabb felhasználói élményt és könnyebb kezelhetőséget nyújt, versenyképes áron. Az Élő Csempék közvetlenül a kezdő képernyőn frissülnek, a Kapcsolatok alkalmazás segítségével pedig még könnyebbé válik a kapcsolattartás a barátokkal és a családdal. A Windows Phone 8 operációs rendszernek köszönhetően az Xbox Live és a Microsoft Office alkalmazások, valamint a 7GB online SkyDrive tárhely teszik könnyebbé a felhasználók életét.

okia Lumia 625 okostelefon több mint 165 ezer alkalmazáshoz, köztük a Vimeo, Temple Run és WhatsApp applikációkhoz kínál hozzáférést. A készülék gyorsabb szórakozást és biztonságosabb internetezést biztosít az Internet Explorer 10 böngésző segítségével, így videók, játékok és egyéb tartalmak megtekintéséhez is ideális. A Nokia Lumia 625 okostelefon SD-kártya támogatást is nyújt, a tárhely így 64 GB-ig bővíthető.

A Nokia Music* alkalmazás ingyenes, reklámmentes zenei mixek letöltését teszi lehetővé regisztráció vagy előfizetési díj nélkül, ráadásul a felhasználók internetkapcsolat nélkül is meghallgathatják a Nokia Lumia 625 készülékre letöltött zenéket. A Nokia a Coloud™ csapatával közösen alkotta meg a remek hangzást kiváló árértékkel kombináló a BOOM™ fejhallgatókat, amelyek integrált mikrofonnal, valamint hívásfogadásra és zeneirányításra alkalmas gombokkal rendelkeznek.

A szupergyors internetkapcsolattal és nagyméretű kijelzőjével a Nokia Lumia 625 okostelefon HERE helymeghatározó -és térképszolgáltatása ingyenes térképeket, lépésről-lépésre vezérlő navigációt és a tömegközlekedéssel kapcsolatos információkat egyaránt kínál.

A Nokia Lumia 625 okostelefon igazán könnyen személyre szabható, hiszen fehérben, feketében, valamint narancssárga, citromsárga és élénkzöld színekben és számos cserélhető hátlappal lesz kapható. A telefon becsült kiskereskedelmi ára adók és illetékek nélkül várhatóan 220 euró lesz; az értékesítés 2013 harmadik negyedévében kezdődik Kínában, Európában, Ázsiában, Indiában, a Közel-Keleten, Afrikában, valamint Latin-Amerikában.

 Nokia Lumia 625

Operációs rendszer Windows Phone 8
Kijelző  4.7” WVGA @ 201ppi magas fényerővel, napsütés melletti olvashatósággal, Super Sensitive érintőfelülettel, színkorrekcióval
Akkumulátor 2000 mAh
Processzor 1.2GHz, dual-core
Kamera Fő kamera: 5MP Autofókusz, LED vaku ,1080p@30fps, VGA előlapi kamera
Memória 512MB RAM8GB belső memória, 64GB-ig bővíthető

Írta: Teszt B-man206

Hasonló bejegyzések: