tagas-gamer-asztalok-kabelmenedzsmenttel-a-sharkoon-muhelyebol

Tágas gamer asztalok kábelmenedzsmenttel a Sharkoon műhelyéből

2022. augusztus 19. Kocsis Bence Periféria hírek

A Sharkoon a napokban kibővítette gaming palettáját, hisz két új, kimondottan játékosoknak szánt asztalt mutatott be. Mindkét modell az asztal egészét lefedő egérpaddal érkezik, valamint elegendő helyet teremt a monitoroknak, perifériáknak és a PC-nek. A gamer asztalok ráadásul kiterjesztett kábel menedzsmenttel rendelkeznek, valamint headset tartót is kaptak. 

A 160 x 80 cm-es méretekkel rendelkező SKILLER SGD10 elegendő helyet biztosít a PC-nek, a monitoroknak, aaz összes perifériának, valamint számos irodai eszköznek. Ha valakinek még több helyre van szüksége opció a SKILLER SGD20, mely 180 x 85 cm-es méretekkel rendelkezik. A robusztus acélvázas felépítésnek köszönhetően mindkét modell akár 100 kg-nyi teherrel is megbírkózik, ráadásul az asztalok magassága három fokozatban állítható a strapabíró lábakon keresztül. Annak érdekében hogy játék során minden mozdulatot akadály nélkül hajthassunk végre, a gyártó mindkét asztal teljes felületét egérpaddal látta el. 


A széleskörű kábelrendezés érdekében mindkét asztal átgondolt kábelmenedzsmenttel rendelkezik  az asztallap hátsó részén. Ezen keresztül a kábelek látótábolságon kívül a kábelcsatornába helyezhetők. A SKILLER SGD20 esetében az asztal közepén van egy extra nyílás, mellyel az asztalon lévő perifériák kábelezése tűntethető el esztétukusan. Extra funkció az asztalokhoz a levehető headset tartó, mely tetszés szerint több helyre rögzíthető, a bal, vagy a jobb oldalra.


A SKILLER SGD10 már elérhető 279 eurós ajánlott fogyasztói áron, míg a SKILLER SGD20-ért 299 dollárt kérnek el.  

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: