tapasztald-meg-a-jatekelmeny-csucsat-az-msi-titan-gt77-tel

Tapasztald meg a játékélmény csúcsát az MSI Titan GT77-tel!

2022. szeptember 27. Fenes Kristóf Laptop/Notebook hírek

Az MSI – a gaming- és alkotói laptopok innovatív gyártója továbbra is elkötelezett amellett, hogy megteremtse a tökéletes játékélményt. A vállalat ennek hatására alkotta meg Titan GT77 gamer laptopját, amely egyesíti a luxusélményt, az innovatív technológiát és az extrém teljesítményt. A legújabb, nagy teljesítményű 12. generációs Intel® Core™ i9-12900HX processzorral és NVIDIA® GeForce RTX™ 30 sorozatú grafikus megoldással, valamint a Mystic Light fénysáv luxusesztétikájával a Titan GT77 kiemeli a teljesítményt és a dizájnt. A Titán újjászületett!

Asztali szintű CPU

Az MSI Titan GT77 szíve a processzor, amely akár Intel® Core™ i9-12900HX is lehet.

Az Intel® 12. generációs HX processzora ugyanakkora méretű BGA-kialakítást használ, mint az asztali Intel Alder Lake S processzor. Ebből adódva nemcsak a kialakítás, hanem a teljesítmény és a perifériatámogatás is asztali szintű. Támogatja a PCIe gen 5 interfészt, továbbá a DDR5-memóriák is túlhajthatók.

A 12. generációs „H” sorozatú i9 és i7 processzorokhoz képest a „HX” megoldások 2 extra teljesítménymaggal (P) érkeznek, emellett a Turbo Boost teljesítményük is 150 W fölé emelkedik.

Ez a gyakorlatban azt jelenti, hogy egy asztali CPU került a vékony és hordozható laptopodba.

Cooler Boost Titan

A Cooler Boost Titan 4 ventilátorból, 7 hővezetőcsőből és 6 szellőzőnyílásból áll.

Az extrém Cooler Boost Titan rendszer segít maximalizálni a CPU és a GPU teljesítményének hatékonyságát, hogy bármilyen nagy teljesítményt igénylő alkalmazást vagy játékot könnyedén futtathass.

Frissítési lehetőség

A Titan GT77 kiváló, asztali szintű frissítési lehetőségeket biztosít.

Összesen négy M.2-es SSD-foglalattal érkezik, amelyek akár a 8 TB-os tárolókapacitást is támogatják.

Az Intel® Core™ i9-12900HX processzor támogatja a PCIe Gen 5-öt, így egy 5. generációs M.2 foglalat is került az alaplapra.

Négy DDR5-memóriafoglalat került a laptopba, így akár összesen 128 GB memória telepítését is támogatja.

A maximális tárhely és memória konfigurációja valóban meghaladja a legtöbb asztali szintű számítógép képességeit.

Cherry MX mechanikus billentyűzet

Próbáld ki a Titan GT77 billentyűzetét, és érezd a tapintható visszajelzés élményét! A Titan GT77 egyedi Cherry MX Ultra Low Profile mechanikus billentyűzettel érkezik, amelyet kifejezetten az ultravékony laptopokhoz terveztek.

A billentyűzet kétrészes billentyűsapkákkal és aranyozott, keresztpontos érintkezőrendszerrel rendelkezik, hogy a játék során érezhető visszajelzést és pontosabb működést biztosítson.

2 hangszóró és 2 mélynyomó

A Titan GT77 belsejére pillantva első ránézésre úgy tűnhet, hogy csak 2 hangszóró van benne.

Valójában a hangszórók mindkét ellentétes oldalán van egy beépített mélynyomó, amely a hanghullámot a laptop felső és alsó részeibe irányítja.

További információért, kérjük, látogass el az MSI hivatalos weboldalára: https://www.msi.com/Laptop/Titan-GT77-12UX

Írta: Fenes Kristóf

Hasonló bejegyzések: