teli-ruhat-oltott-a-zalman-zm-k900m-billentyuzet/2016/12/19

Téli ruhát öltött a Zalman ZM-K900M billentyűzet

2016. december 19. Kocsis Bence

Egyre több gyártó mutat be különleges kiadásokat, a sorba pedig nemrég a Zalman is beállt a ZM-K900M White Edition billentyűzettel. A ZM-K900M White  modell különlegessége a hófehér házban és az RGB háttérvilágításban rejlik. A háttérvilágítás minden játékos számára hasznos funkció, a Zalman újdonságánál pedig rengeteg lehetőségünk van ezen a téren. Akár a Counter-Strike, League of Legends vagy más multiplayer játékokra is szabhatjuk a világítást, de teljesen egyedi beállításokat és effekteket is használhatunk.

05_

Az új, különleges kiadás az alapmodell minden fejlett technológiáját megkapta, vagyis szintén villámgyors és minőségi Kailh Blue kapcsolókkal rendelkezik. A Z-Engine technológia biztosítja az 1000  Hz- es polling rate-et, ami akár 20x gyorsabb feldolgozást jelent, mint sok más billentyűzet esetében.

Az anti-ghosting technológia nélkül ma már nem létezik igazi gamer billentyűzet, a K900M White Edition esetében pedig minden leütés számít. Mindegy, hogy hány gombot nyomunk le, a rendszer mindent érzékel és feldolgoz. A Z-Key opció blokkolja a Windows  gombot, így véletlen tálcázások sem fordulhatnak elő.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=CceMws5nNVg[/youtube]

Írta: Kocsis Bence