teufel-audio-iteufel-air-blue/2014/01/02

Teufel Audio - iTeufel Air Blue

2014. január 02. Gosztonyi Adorján

A Teufel Audio büszkén mutatja be az iTeufel Air Blue névre keresztel sok oldalú sztereó hangszóróját. Különlegességei közé tartozik, hogy AirPlay stream-es, Bluetooth-os és Spotify csatlakozása is van.

A már megszokott Apple streaming mellett most végre bluetooth-on keresztül is élvezhetjük kedvenc zenéinket az AirPlay hangszóró utódjának számító iTeufel-en. Itt most nem untatnálak Titeket a jól megszokott propaganda szövegekkel, lássuk a lényeget, miért is érdemes a figyelemre a Teufel Audio ezen terméke:

iteufel_air_blue

Spotify csatlakozás:

Aki esetleg nem tudná mi az a Spotify: "A Spotify egy ingyenesen is használható, kereskedelmi zene streamelő szolgáltatás, ami másolásvédelemmel ellátott tartalmakat tesz elérhetővé a nagyobb lemezkiadók közreműködésével. A Spotify partnere a (Sony, EMI, Warner Music Group és a Universal. A Spotify 2008 októberében vált elérhetővé a nagyközönség számára Svédországban, akkor még Spotify AB néven." Forrás: Wikipédia

A Spotify könnyedén elérhető az okostelefonunkra telepített, megfelelő applikáción keresztül és magán az iTeufel Air Blue-n is egyetlen, egyszerű gombnyomással. A funkciónak köszönhetően mobilkészülékünk akár vissza is mehet zsebünkbe, zenei élvezetünket pedig többé nem szakítják félbe különböző telefon hívások (Ez utóbbinak néha nagyon örülnék).

AirPlay és Bluetooth lejátszás:

Az Airplay-en (rádió) és a Spotify-on túl, a hangszóró képes Bluetooth-on keresztül való zene lejátszásra. Az igen fejlett 4.0-ás apt-X kodek nagy sávszélesség támogatásnak köszönhetően a legjobb minőségben is élvezhetjük kedvenc zenéinket bármilyen eszközről, ami rendelkezik blurtooth-szal.

A beépített 100W-os erősítenek köszönhetően,  a két közép és két magas segítségével és a beépített mélynyomóval, hogy a megfelelő basszus is meg legyen, szinte tökéletes hangzást hozhatunk létre. Ezektől a dolgoktól lesz igazán különleges és páratlan a iTeufel Air Blue.

Az ára pedig jelenleg elég eget rengető, elvégre a valódi minőséget meg kell fizetni: 499,99 €

logo

Írta: Gosztonyi Adorján