teufel-audio-raumfeld-one-bemutato/2014/01/09

Teufel Audio - Raumfeld One bemutató

2014. január 09. Gosztonyi Adorján

A Teufel Audio ma mutatta be legújabb termékét, az új és tovább fejlesztett Raumfeld kompakt streaming hangszóróját. Négy gomb található rajta, hogy elérhessük kedvenc internet rádiónkat, streaminget vagy saját lejátszási listánkat. Ez a modern köntösbe bújtatott konyhai rádió kiemelkedő hi-fi hangzást biztosít és támogatja a nagy felbontású audio fájlokat.

One-Front Direct Selection Buttons

Az új Raumfeld One egy olyan kompakt hangszóró megoldás az olyanok számára, akik nem akarnak akusztikai kompromisszumot kötni, természetesen nem maradhat el a beépített mélynyomó sem, ami egészen 62 Hz-ig  lemegy, nem feledkezve meg a 120W-os erősítőről sem, amitől igazán jó lesz az összhang. Képes feldolgozni a nagy felbontású audio fájlokat is, példának okáért a  24 bit/129 KHz. Az eszköz pedig nem nagyobb egy kenyértartónál. A fehérre lakkozott ház és a tömör alumíniumból készült gombok teszik igazán elegánssá megjelenését.

sub back

A négy gomb  az előlapon szabadon programozható, akár internet rádióra, lejátszási listára, saját zenei gyűjteményre vagy egyéb zenei szolgáltatásokra mint például a simfy, Napster (ma már Rhapsody) vagy last.fm-re. Internet rádióból több, mint 7000-et támogat, ami alapesetben is nagy szám (tényleg van legalább ennyi?). Saját zenéinket pedig iOS vagy Android rendszerű készülékről pörgethetjük rajta.

Fogyasztói ára pedig 399.99 €, ami nagyjából 120000 Huf-nak felel meg.

logo

Írta: Gosztonyi Adorján