The Black Edition: processzor hűtő a Gelid műhelyéből

2013. január 03. Kocsis Bence Hűtés hírek

A hűtési megoldásairól ismert Gelid bemutatta felső kategóriás processzor hűtőjét a "The Black Edition"-t, mely a többszörös díjnyertes Slim 12 PWM és Silent 12 PWM ventilátorokat tartalmazza.

A hét hőcsővel ellátott hűtő a már említett 2 ventilátorral rendelkezik, de akár 3 ventilátor is elhelyezhető rajta, így a professzionális felhasználók igényeit is maradéktalanul kielégíti.

A 3 darab 8 mm-es és 4 darab 6 mm-es hőcső kiváló hőfelvételt biztosít és megfelelően képes elosztani a felvett hőt az alumínuim hűtőbordák között.  A hőcsövek úgy lettek kialakítva és elhelyezve, hogy még az X79-es Intel alaplapokkal sem történik ötközés teljes memória felszereltség mellett sem. Mindkét ventilátor zajtalanul működik, ha a processzor nincs terhelve és hőmérséklete nem magas. Ha a processzor komolyabb terhelést kap, akkor a ventilátorok is felpürügnek a PWM vezérlésnek köszönhetően...

A készlet tartalmazza a felső a csúcsminőségű GC-Extreme hővezető pasztát. A hűtő kompatibilis AMD AM2, AM2+, AM3, AM3+, FM1, FM2, és Intel 775, 1155, 1156, 1366 ,2011 foglalatú processzorokkal és alaplapokkal.

A gyártó a hűtőre 5 év garanciát vállal.

A "The Black Edition" már elérhető, 59 eurós / 75 dolláros ajánlott fogyasztói áron.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: