thermaltake-jotekonysagi-tabor-gyerekeknek

Thermaltake jótékonysági tábor gyerekeknek

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, május 20-án ünnepélyesen megnyitotta Tajpej városában a Thermaltake Liquid Cooling Gaming System referencia-áruházát. Az áruház négy fő eleme: a tapasztalat, az oktatás, a szórakozás és a testreszabás. Az oktatás koncepciójára építve, a Thermaltake úgy döntött, hogy megrendezi a Thermaltake jótákonysági tábort gyerekek számára. Július 4. és augusztus 25. között szeretettel várjuk a 11 és 15 év közötti gyerekeket az ingyenes foglalkozásokon. Az eSport térhódításának köszönhetően a nagy teljesítményű vízhűtéses számítógépek iránti kereslet fokozatosan nő. A foglalkozás keretein belül a gyerekek elsajátíthatják a gaming rendszer építéséhez szükséges tudást, így a jövőben megépíthetik a saját, illetve mások rendszereit is. Az első hónap már betelt 45 regisztrációval. Nagyra értékeljük a pozitív visszajelzéseket, hamarosan újabb eseménnyel jelentkezünk!

Thermaltake jótékonysági tábor

  • Dátum: július 4-től augusztus 25-ig; 14:00 és 17:00 óra között
  • Résztvevők: 11 és 15 év között gyerekek (szülői beleegyezés szükséges 11 éves gyermek esetén)
  • Ár: ingyenes; naponta maximum 3 gyermek vehet részt a foglalkozáson
  • Helyszín: Thermaltake Liquid Cooling Gaming System Referencia Áruház
  • Syntrend Creative Park, 8. emelet
  • No. 2, Sec. 3, Civil Blvd., Zhongzheng Dist., Tajej, Tajvan


A Thermaltake Liquid Cooling Gaming System referencia-áruház alapvető koncepciója:

Tapasztalat

A tapasztalat az ügyfeleknek kínált workshop-okra utal. A belépő szintű merev-csöves hűtőrendszerektől kezdve a fejlett PC konfiurációkig, az ügyfelek személyes tapasztalataikra hagyatkozva ismerhetik meg a termékeket.

Oktatás

Az oktatás a helyi középiskolákra, a szakiskolákra, a junior collage-ra és a főiskolákra utal. A Thermaltake támogatja a PC DIY, a folyadékhűtés és a gaminghez kapcsolódó tanfolyamokat. A diákokat sok szeretettel várják az áruházban tartott számos workshop-on és előadáson.

Szórakozás

A szórakoztatás szempontjából a felhasználók még a vásárlást megelőzően kipróbálhatják a folyadékhűtő gaming rendszereket. Az áruház a közeljövőben kisebb gaming versenyeket is fog tartani.

Testreszabás

A testreszabás a fő koncepciója az áruháznak. A Thermaltake Liquid Cooling Gaming System referencia-áruház professzionális PC tesreszabási szolgáltatást kínál, ahol a Thermaltake szakértőink segítik az ügyfeleket az ideális termékek kiválasztásában és megépítésében.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter

Hasonló bejegyzések: