thermaltake-level-20-htht-snow-edition-teljes-meretu-toronyhaz

Thermaltake Level 20 HT/HT Snow Edition teljes méretű toronyház

2019. november 12. Herczeg Balázs Gépház hírek

A Thermaltake, a vezető PC DIY prémium márka - a hűtés, a gaming kiegészítők és a játékélményt nyújtó memória megoldások terén-, bejelentette a Level 20 termékcsalád új tagjait - a Level 20 HT és a Level 20 HT Snow Edition teljes méretű toronyházakat. A piacon elérhető toronyházakkal ellentétben, a Level 20 HT/HT Snow Edition teljes méretű toronyházakat kifejezetten a legendás Level 20 számítógépház sorozat folytatásának tervezték. A gépház négy tartós, 4 mm vastagságú edzett üveg oldallappal és két előre telepített 140 mm-es ventilátorral rendelkezik, ezenfelül a kiváló légáramlás biztosítására tervezték. Az toronyház egy igazi prémium kategóriás választás, amely függőleges tartószerkezettel és rengeteg bővítési lehetőséggel rendelkezik a nagy kiterjedésű, egyedi folyadékhűtő rendszerek elhelyezéséhez. A Level 20 HT/HT Snow Edition tartalmazza a legújabb innovációinkat egy ultramodern stílusba csomagolva, így teljesen egyedülálló megoldás a mai piacon. Tűnj ki a tömegből a Level 20 HT-vel.

A Thermaltake Level 20 HT/HT Snow Edition teljes méretű toronyház tulajsonságai:

Minden porcikájában kiemelkedő

A Level 20 HT/HT Snow Edition tartóelemei ugyanazt a szerkezeti felépítést és esztétikát képviselik, mint a korábbi Level 20 toronyházak, a függőleges belső tartótest kivételével.

A Level 20 HT/HT Snow Edition építőelemei kamrákba kerültek elhelyezésre, ezzel lehetővé téve a legjobb szellőzést és kialakítást.

Edzett üveglapok tökéletes betekintési szöggel

A Level 20 HT/HT Snow Edition gépházon négy üveglap található: egy szemben, egy felül és kettő a két oldalon lett elhelyezve, ezzel megkönnyítve a belső alkatrészek megmutatását. Az elülső és felső edzett üvegpaneleket a felhasználók könnyedén eltávolíthatják az üveg felső részén található retesz lenyomásával, lehetővé téve a gyors és egyszerű hozzáférést. A bal és jobb oldalon elhelyezett ajtószárnyak intelligens zárrendszerrel vannak felszerelve, amelyek biztosítják a belső alkatrészek egyszerű rögzítését.

Porszűrés

A hátoldalon és az alsó vázon elhelyezett gyorsan eltávolító mágneses ventilátorszűrők kiváló por- és szennyeződés védelmet biztosítanak, egy pormentes belsőt eredményezve.

Kiváló hardverbővítési lehetőségek

A Level 20 HT/HT Snow Edition kiemelkedő bővítési lehetőségeket kínál, lehetővé téve álmaid zászlóshajó rendszerének megépítését. Támogat: minden alaplapot az E-ATX szabvánnyal bezáróan, minden processzorhűtőt akár 260 mm-es magasságig, minden függőlegesen elhelyezett több GPU-s konfigurációt akár 400 mm hosszúságig (HDD rack nélkül), minden tápegységet akár 200 mm-ig, és akár négy 2,5/3,5 hüvelykes (HDD ketreccel) és egy 2,5 hüvelykes (HDD tartóval) tárolóeszköz is elhelyezhető benne.

Kivételes hűtési lehetőségek

A Level 20 HT/HT Snow Edition a kiemelkedő hűtési képességekre és hatékonyságra lett tervezve. A tetején lévő két előre telepített 140 mm-es ventilátor mellett akár három 120 mm-es coolert is elhelyezhetünk az alsó és oldalsó részeken és tetszés szerint két 120 mm / 140 mm-es ventilátor is rögzíthető a felső, vagy oldalsó részein, illetve akár hátul is. A Level 20 HT/HT Snow Edition támogatja az akár 360 mm-es DIY folyadékhűtő radiátorokat a toronyház alsó és oldalsó részein.

Kiváló légáramlás

Az átgondolt kialakításnak köszönhetően a levegő könnyedén áramlik a toronyház belsejében, ezzel biztosítva a mindig alacsony belső hőmérsékletet.

Gyors adatátvitel (USB Type-C™ és USB 3.0)

A jobb felső sarokban található I/O panel két USB 3.0 és két USB 2.0 csatlakozóval rendelkezik, melyek mellett egy C-típusú USB 3.1 port is helyet kapott.

DMD: Szétszerelhető moduláris kialakítás

Bontsd építőelemekre és használd a számodra szükséges részeket akkor, amikor igazán szükséged van rájuk. A Level 20 HT/HT Snow Edition moduláris panelekkel, állványokkal, tartókkal és rögzítő foglalatokkal rendelkezik. Nincs több nehezen hozzáférhető csavarfoglalat, a szétszerelhető moduláris tervezésnek köszönhetően pedig a telepítés gyerekjáték.

Írta: Herczeg Balázs

Főszerkesztő-helyettes, hardver teszter