tiz-dollaros-ajanlatok-a-tomtop-tol/2017/12/28

Tíz dolláros ajánlatok a TomTop-tól

2017. december 28. Uszkai Dávid

A karácsony ugyan elmúlt, de az akciók bizony nem pláne hogyha a TomTop webáruházról van szó. Ezúttal három 10 dollár körüli terméket szeretnénk veletek megismertetni.

A legelső termék nem más mint egy Bluetooth-os fülhallgató, ami kísértetiesen hasonlít az Apple Airpods termékére annyi különbséggel, hogy ez jóval olcsóbb nála. A füles A2DP / AVRCP sztereó audió lejátszást kínál, zajszűréssel, pehely könnyű súllyal. A termék két féle színben fehérben és feketében kapható, töltő dobozzal vagy nélküle, a Bluetooth verzió 4.2-es, a hatótávolság 10 méteres. Árát tekintve igazán kecsegtető, hisz a mostani ajánlat keretén belül mindössze 10.89$-ért a miénk lehet. Ha felkeltette az érdeklésedet IDE vagy a lenti képre kattintva megvásárolhatod.

A második termék egy autós kamera melyek nagyon hasznosak tudnak lenni, hisz egy-egy autós baleset esetén perdöntő bizonyíték lehet vitás esetek megoldásánál és nagy segítségre lehet a rendőröknek is. Épp ezen próbál meg segíteni ez az autós kamera. A kamerát a szélvédőre rögzítve 140 fokos látószögben rögzíthetünk, HD felbontás mellett. Árát tekintve ez is jó vételnek tűnik, hisz most 10.49$-ért megvásárolhatjuk. Ha felkeltette az érdeklésedet IDE vagy a lenti képre kattintva megvásárolhatod.

A harmadik egyben utolsó termék amit bemutatnék az egy okosóra, méghozzá az MTK6261. Elég sok minden belefért az órába hisz kapunk egy 1.54"-es LCD érintőképernyőt, Nano SIM kártya támogatást, egy 0.3 megapixeles kamerát, 3.0-ás Bluetooth-ot a kamera irányításához, hívások fogadásához vagy zenelejátszáshoz. Emellett olyan funkciókat is kapunk mint a lépésszámlálás, kalória, ébresztőóra, naptár, értesítések, Whatsapp, Twitter, Facebook, számológép, alvás figyelő vagy épp a névjegyzék. És hogy mindezt mennyiért? Igazán kedvező áron, hisz az MTK6261 most mindössze 10.99$-ért a miénk lehet, ami igen jó ajánlat ilyen tulajdonságok mellett. Ha felkeltette az érdeklésedet IDE kattintva megvásárolhatod.

Természetesen ez csak a kínálatnak a töredék része, így mindenképp érdemes ellátogatni ERRE az oldalra is, hisz több száz akciós termék várja a vásárlókat.

Írta: Uszkai Dávid