tokeletes-eger-pro-gamereknek-az-xtrfy-es-ninjas-in-pyjamas-tol/2017/06/23

Tökéletes egér PRO gamereknek az Xtrfy és Ninjas in Pyjamas-tól

2017. június 23. Uszkai Dávid Periféria hírek

A világhírű Ninjas in Pyjamas e-sport szervezet, valamint a svéd Xtrfy márka tulajdonosa, mely gamer kiegészítőket kínál, bejelentette, hogy legújabb egerük, az Xtrfy M1 Optical feljesztésének munkálatai befejeződtek. Az új gamer rágcsálót a NiP hadseregét alkotó professzionális játékosok fejlesztették ki. Az M1 Optical pontos vizsgálatok eredménye, melynek köszönhetően a kiegészítő a legmagasabb elvárásokkal rendelkező e-sportolók igényeit is kielégíti.

Az M1 története egészen 2014-ig nyúlik vissza, mikor a Ninjas in Pyjamas gamer kiegészítők fejlesztésébe kezdett, az Xtrfy márkanév alatt. Az elmúlt évek alatt az egér formáját, foglalatát és szerkezetét csiszolták tökéletesre, melyet aztán a világ legjobb e-sportolói teszteltek és hagytak jóvá. – Rendkívüli izgalommal jelentem be az M1 hivatalos premierjét. Nagyon sok időt és energiát fektettünk bele a kiegészítő elkészítésébe. Ez az egér tökéletes, az álmaim megtestesülése – mondja Adam „friberg” Friberg, a CS:GO professzionális versenyzője, valamint a NiP egykori csapattagja.

Az M1 Optical a legjobb, PRO gamerek által gondosan kiválogatott részegységekkel lett ellátva. Az egér ergonomikus formával, teflonból készült talppal, gumírozott felülettel, különböző egérpadok felületéhez alkalmazkodó PixArt PMW3310 optikai szenzorral, 5 programozható gombbal, teljesen bevont kábellel, valamint ízléses, sárga LED világítással rendelkezik.

– Az M1 olyan elsőosztályú komponensek használatával jött létre, melyek régóta a piac legjobbjaiként ismertek. A legtöbb kompetenciát igénylő e-sportokban való siker eléréséhez a megbízható eszköz kulcsfontosságú szerepet játszik – mondja Erik Jensen, az Xtrfy CTO-ja. Nagyon sok időt fordítottunk az M1 fejlesztésére. Előző egereink, az M2 és M3 már ismert és kidolgozott tervei alapján dolgoztunk, így sikerült megteremtenünk a tökéletes egeret. Tudtuk, hogy amíg nem leszünk meggyőződve arról, hogy tökéletes kiegészítőt hoztunk létre, addig nem hozzuk nyilvánosságra. Most biztosak vagyunk benne, hogy elértük a célunkat. Tökéletes egeret adunk a játékosok kezébe - teszi hozzá Jensen.

Az Xtrfy M1 Optical ősszel lesz elérhető a boltokban, kétféle kiadásban: standard verzióban, valamint a Ninjas in Pyjamas logójával az egér gerincén.

További információ a gyártó hivatalos oldalán elérhető: ITT

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=G2Tu8oTUBsQ[/youtube]

001-Xtrfy_M1-Gaming-Mouse

003-Xtrfy_M1-Gaming-Mouse

002-Xtrfy_M1-Gaming-Mouse

Írta: Uszkai Dávid

Hasonló bejegyzések: