trust-okostelefon-kiegeszito-teszt/2014/01/21

TRUST okostelefon kiegészítők érkeztek - teszt

2014. január 21. Teszt delmaster

Mi már készülünk a jó időre, a nagy kirándulásokra, s hogy ti is időben fel tudjatok készülni rá: bemutatunk nektek hasznos okostelefon kiegészítőket; úgy mint autós telefontartót és egy hordozható, külső akkumulátor a TRUST jóvoltából. Cikkünkből kiderül, hogy milyen tulajdonságokkal rendelkezik ez a két szuper termék!

TRUST UNIVERZÁLIS AUTÓS TARTÓ
DSC_6892 DSC_6889

Szinte már mindenkinek megtalálható a zsebében az okostelefon, amire számos műholdas helyzetmeghatározó alkalmazás tölthető le. Ezen készülékek kíválóan alkalmasak autós navigálásra, így bárhova eljuthatunk a telefonunknak köszönhetően. Ez egy nagyszerű dolog, hiszen a beépített GPS-vevők teszik a dolgukat, s elmondhatjuk, hogy az autós PNA készüléket már egyre kevesebben használják. Fontos azonban tudnunk, hogy a legtöbb okostelefonhoz nem alaptartozék az autós, tapadókorongos tartó, sőt egyes példányokhoz még csak nem is kapható, így alternatív megoldásként univerzális telefontartót kell megvásárolnunk hozzá. A TRUST kínálatában elérhető egy nagyon esztétikus, univerzális autós tartó, melyet most bemutatunk részletesebben is.

DSC_6938 DSC_6942

A dobozon nagyon sok nyelven elérhető egy rövid leírás, hogy milyen termékkel is állunk szemben. A csomagolásból kivéve megpillanthatjuk az autós tartót két darabban, melyet nekünk kell egy egyszerű mozdulattal összeillesztenünk, s máris használatra kész a termék.

DSC_6944 DSC_6945

DSC_6964

A tapadókorong egy erős gumiból és egy szorítórészből áll, mely rendkívül stabil tartást eredményez. A szárát tetszőleges szögben állíthatjuk egy racsnis kialakítású megoldással, majd a végén a csavart jó szorosra állíthatjuk, így menet közben nem fog lehajolni. A szár végén egy erős gömbcsukló található, mely már gyárilag jó szorosra meg van húzva, így nekünk ezzel semmi dolgunk nincs, mint a megfelelő szögben beállítani.

DSC_6948 DSC_6949
DSC_6946 DSC_6947

A telefontartó fülei keskeny kivitelűek, s megfelelő tartás biztosítanak. A felső részen található gomb lenyomásával a fülek automatikusan kinyílnak, melyet követően bele tudjuk helyezni okostelefonunkat. Ha ezzel a lépéssel is meg vagyunk, akkor nincs más teendőnk, mint a füleket összenyomni addíg, míg a telefon megszorul a tartóban. A csúszásmentességért a füleket és a belső felületen elhelyezett szivacsréteg felel.

DSC_6950

DSC_6969 DSC_6961

DSC_7251

Az okostelefon immáron alkalmas navigációnak, s ez a termék rendkívül nagy segítséget nyújt a megfelelő rögzítésben. Nem kell többet a műszerfalra fektetni vagy kézben tartani a készülékünket! A TRUST autós tartó 5.000 Ft körül kapható a viszonteladóknál és a nagyobb bevásárlóközpontokban.

TRUST HORDOZHATÓ AKKUMULÁTOR

DSC_6893 DSC_6894

Bizonyára már nagyon sokan kerültetek olyan helyzetbe, hogy a mobiltelefonotok épp lemerülőben volt, és szükség lett volna még a használatára, de az akkumulátor ezt nem tette lehetővé, s nem volt nálatok töltő vagy éppen olyan helyen voltatok, ahol nincs lehetőség a töltésre. Erre is van már megoldás, így nem kell attól tartani, hogy elkeveredsz az erdőben, mert lemerült az akku a navigációdban, okostelefonodban.

DSC_6903

A TRUST megalkotott egy olyan fantasztikus, slim kivitelű, külső akkumulátort, mellyel bárhol, bármikor rátölthetsz tabletedre, telefonodra, navigációdra, MP3 lejátszódra ....stb., a lényeg, hogy USB csatlakozóval legyen ellátva az eszköz. A dobozban megtaláljuk az akkumulátort és egy microUSB kábelt, valamint egy gyors beüzemelési útmutatót.

DSC_6910 DSC_6937
DSC_6911 DSC_6912

Nagyon egyszerű a termék, hiszen egy bekapcsoló gomb található rajt, egy LED-es töltöttség visszajelző állapotsor, valamint egy microUSB csatlakozó (itt lehet tölteni) és egy szabvány USB port (innen lehet rácsatlakozni a tölteni kívánt készülékre). Használat előtt az akkumulátort fel kell tölteni, amit megtehetünk notebookról, számítógépről vagy AC adapterről, de akár LCD TV USB csatlakozójából is a mellékelt kábel segítségével. Ha mind a négy LED világít folyamatosan, akkor 100%-os az akku, s használatra kész. Ha okostelefonunk lemerült, egyszerűen csak csatlakoztassuk a külső akkumulátorhoz, majd nyomjuk meg a bekapcsoló gombot, melyet a rövid ideig felvillanó LED-ek jeleznek, s ezt követően máris leadja az áramot a telefonunknak.

DSC_6913

DSC_6936 DSC_6917

A termék beépített 2200mAh kapacitású, Li-Lon akkumulátorral rendelkezik. Nem csak tölt, hanem az áramot is képes fenntartani a készülékek számára. Nem kell megijedni, ha a telefonunk nagyobb kapacitású akkuval rendelkezik (pl. 3200mAh), mert a TRUST akkuja ehhez az eszközhöz is használható, csupán annyit érdemes tudni róla, hogy hamarabb lemerül a termék; kevesebb ideig képes fenntartani az áramellátást az eszköz számára. 6-8.000 Ft körül mozog az ára, ami nem sok érte, hiszen kis mérete miatt szinte mindig ott lehet a zsebünkben, hiszen nem tudjuk, hogy mikor lesz rá szükségünk!

[caption id="attachment_33989" align="aligncenter" width="180"]ajanlott-300x300 TRUST UNIVERSAL CAR HOLDER[/caption] [caption id="attachment_33989" align="aligncenter" width="180"]ajanlott-300x300 TRUST BATTERY PACK 2200mAh[/caption]

Köszönjük a termékeket a TRUST-nak, hogy a rendelkezésünkre bocsájtotta!

Trust-logo-3704443296-seeklogo.com

Írta: Teszt delmaster