trust-univerzalis-fejtamlarogzitos-tablet-tarto-teszt/2014/02/27

TRUST univerzális fejtámlarögzítős tablet tartó - teszt

2014. február 27. Teszt delmaster

Ígértük, hogy be fogunk mutatni nektek olyan hasznos, autós kiegészítőt tablethez, mely megkönnyíti a hosszú utazást a gyermek és felnőtt számára egyaránt. A TRUST univerzális, fejtámlára rögzíthető tablet tartójáról fogunk most beszámolni! Olvassátok el cikkünket, s megismerhetitek ez a fantasztikus terméket!

TRUST UNIVERSAL CAR HEADREST HOLDER
DSC_7599 DSC_7601

Bizonyára már mindenki járt úgy, hogy tervezgette a tavaszi kirándulást vagy a nyaralást, de a kisgyerekek miatt nem lehetett hoszabb utat kivitelezni, mert ismerve őket nagyon nyügösen viselik ezt a hosszú autózást; éppen emiatt csak éjjel lehetett elindulni, hogy legalább kialudják magukat az út alatt. De ennek most vége, mert a TRUST megalkotott egy olyan tablet tartót, melyet az ülés fejtámlájához lehet rögzíteni, így a táblagép fejtámla-képernyőként tud szolgálni, s a gyerekek nézhetik kedvenc meséjüket az autózás ideje alatt.

DSC_7602

A már megszokott TRUST dízájnnal ellátott dobozban megtaláljuk a tartót és annak rögzítő elemét, valamint egy rövid, üzembehelyezési útmutatót. Az összeszerelés nagyon egyszerű: csupán a két részt egymásba kell pattintani, s máris használatra kész.

DSC_7605

A fejtámlarögzítő két fontos részből áll: a csúsztatható, karmos rögzítőből és a gömbcsuklós szorítóból. A karom illeszkedik az összes fejtámlasínhez, így minden autótípusban használhatjuk. Gumiborítása pedig stabil, csúszásmentes tapadást biztosít. A gömbcsuklós rész kicsit hasonlít a GPS tartóhoz, ahol ugyanezzel a technikával találkozhatunk; tetszés szerint beállíthatjuk a dőlésszöget annak függvényében, hogy a tartót milyen pozícióban szeretnénk használni.

DSC_7607 DSC_7609

DSC_7606

Maga a tartókonzol a legfontosabb része a terméknek, ugyanis ez a rész fogja közre a táblagépet 4 ponton. Ezek a kis tartófülek kihúzhatók, s mind itt, mind az egész felfekvési felületen szivacsos anyag található annak érdekében, hogy a tablet ne tudjon elmozdulni a tartóból. 7"-11" közötti eszközt képes befogadni a tartó, tehát nagyon univerzális. A tartófülek egy bordázott csúszkán tudnak mozogni, s mikor elértük a kívánt méretet, akkor a hátoldalon található leszorítóval rögzíthetjük a pozíciót.

DSC_7612 DSC_7611
DSC_7613 DSC_7618

A tartó fejtámla felé felnyúló és az alá menő helyzetben is használható, így könnyedén megtalálhatjuk a kényelmes beállítást. Mivel a teszt során nem volt gyermek jelen, így a saját ízlésünknek megfelelően a támla alatti pozitúrát érvényesítettük előnyben. Az ideális helyzetet azonban mégsem az határozza meg, hogy milyen fejtartással kényelmes a tablet nézése, hanem az eszköz képernyőjének betekintési szöge. Ha ugyanis nem IPS kijelzővel rendelkező táblagépünk van, akkor az bizonyos szögből már nem látható és a színek is megváltoznak; tehát a gyerek számára kevésbé előnyös, így ügyeljük a helyes beállításra.

DSC_7665 DSC_7714
DSC_7637 DSC_7711

A termék megkönnyíti az autóban történő filmezést, viszony annyi hátránya van, hogy ehhez a hátsó ülésre kell ülnünk, de jó hír az autóban alvóknak, hogy az esti lefekvés előtt kicsit még kikapcsolódhatnak fekvő testhelyzetben! Persze nem csak autóban funkcionál a termék kiválóan: tökéletesen megállja a helyét pl. asztalon, így "digitális képkeretként" is működtethető a tablet, s akár polcon dekoratív eredményt nyújthat.

DSC_7622 DSC_7725

A TRUST autós tartója megvásárolható a nagyob hipermarketekben és viszonteladóknál 5500 Ft körüli áron. Mi nagyon ajánljuk a terméket azon kisgyermekes családoknak, akik a közeljövőben terveznek autós kirándulásokat, s szeretnék az útjukat gyerekzsivaly-mentesen véghezvinni. Persze alapfeltétel, hogy rendelkezzenek táblagéppel, mert önmagában a tartó még nem köti le a gyerek figyelmét!

ajanlott

Köszönjük a TRUST-nak a terméket, hogy a rendelkezésünkre bocsájtotta!

Trust-logo-3704443296-seeklogo.com

Írta: Teszt delmaster