uj-egerek-egerpadok-a-corsair-muhelyebol

Új egerek, egérpadok a Corsair műhelyéből

2019. április 26. Kocsis Bence Periféria hírek

A Corsair a napokban tovább bővítette periféria kínálatát, ugyanis piacra dobta az Ironclaw RGB Wireless egeret, a korábbi modell vezetéknélküli változatát. Ezen felül bemutatásra került a Glaive RGB Pro, a népszerű Glaive RGB frissített változata is, mely három cserélhető oldalsó elemmel és 18 000 DPI-s érzékelővel várja a játékosokat.

Az Ironclaw RGB Wireless megőrizte a vezetékes változat milyen olyan tulajdonságát, ami a kényelmet szorgalmazza, így a formavilág nem változott. Ehhez társul az iparág vezető megoldás, a 2,4 Ghz-es Slipstream wireless technológia, mely hihetetlenül gyors, akár 1 ms-os vezeték nélküli késleltetést tesz lehetővé ami a vezetékes egerekkel egyenrangú játékélményt biztosít. Az egér emellett Bluetooth csatlakozási lehetőséggel is rendelkezik, így csatlakoztatható számos eszközhöz, mint laptopok, tabletek. Az USB-s csatlakozás lehetővé teszi a töltés közbeni használatot, mely után akár 50 órát is ellehetünk a következő töltésig.

Az Ironclaw RGB Wireless három extra gombot tartalmaz a vezetékes változathoz képest, így már összesen 10 programozható gomb áll a játékosok rendelkezésére, emellett három világító RGB zóna kapott helyet dinamikus, testreszabható megoldásként. A vezetékes változathoz hasonlóan itt is rendelkezésre áll a 18 000 DPI-s Pixart optikai szenzor és az ultra-tartós Omron kapcsolók.

Az új Glaive RGB Pro megtartja a Glaive RGB küllemét és a kényelem érdekében három cserélhető oldalsó idommal csomagolja a gyártó. Ebben az esetben is egy 18 000 DPI felbontású Pixart optikai érzékelő felel a pontosságról, mely szenzor a szoftver segítségével 1 DPI pontossággal állítható és 5 mód menthető egy időben, mely használat közben az egéren könnyedén kiválasztható. Hét programozható gomb és RGB háttérvilágítás, tartós Omron mikrokapcsolók, robusztus alumínium görgő, így a Glaive RGB Pro a gyártó egyik legfejlettebb egerének mondható.

A két új egér mellett két új egérpad is bemutatásra került, az MM350 és MM250 modellek. Az eSport játékosok visszajelzése alapján elkészített egerek 450 x 400 mm-es méretekkel rendelkeznek, melyek ideálisak az asztali használathoz. Az 5 mm-es vastagság extra kényelmet biztosít. Ami az eltérés a két egérpad között, hogy az MM250 normál széllel, míg az MM350 varrott széllel rendelkezik.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: