uj-kingston-fury-a-versenyautok-altal-ihletett-ddr5-memoria

Új Kingston FURY, a versenyautók által ihletett DDR5-memória

2024. június 28. Kocsis Bence Memória hírek

A Kingston bemutatta legújabb memóriáját, a Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Editiont. Az autók és az autóversenyzés szeretete által ihletett készlet a versenypályák lendületét idézi.

A felturbózott Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition rendkívüli sebességének és kivételes állóképességének köszönhetően a maximumot hozhatjuk ki számítógépünkből, legyen szó akár nagy kapacitásigényű játékról, streamelésről vagy nagy felbontású videók szerkesztéséről. Az új, ívelt és mintás modulok a versenyautók egyedi megjelenését idézik. A színátmenetes fénysáv 12 LED-jével új, exkluzív alapeffekt érhető el, vagy beállítható 18 egyéni, a startlámpákra hasonlító RGB-effektus, amely a FURY CTRL és a szabadalmazott Kingston FURY Infrared Sync Technology technológiákat hasznosítja.

„Nagy örömünkre szolgál, hogy vásárlóinknak olyan újabb memóriát kínálhatunk, amely zökkenőmentesen ötvözi a stílust és a teljesítményt. A feltűnő, új dizájnú Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition a legújabb technológiák ötvözésével biztosítja a 8000 MT/s-es rendkívüli sebességet, továbbá extrém órajeltúlhajtási lehetőségeket biztosít teljesítménykorlátozás nélkül” – mondta Iwona Zalewska, a DRAM kereskedelmi menedzsere.

A Kingston FURY Renegade DDR5 RGB Limited Edition memória kétdarabos, 48 GB-os, 8000 MT/s sebességű készletként kapható, valamint az Intel XMP 3.0 tanúsítványával és a vezető alaplapgyártók minősítésével is rendelkezik. A 100%-ban nagy sebességgel tesztelt memóriát az élettartamra szóló garancia és a Kingston megbízhatósága támogatja.

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: