uj-mobilkiegeszitok-a-hama-muhelyebol

Új mobilkiegészítők a HAMA műhelyéből

2023. március 11. Kocsis Bence Mobil hírek

A HAMA nemrégiben új töltőkkel rukkolt elő otthoni / irodai felhasználásra és arra az esetre, ha épp úton vagyunk. 

A maximálisan 32W-os kimeneti teljesítményű töltő rendelkezik USB Type-C és USB Type-A porttal is a nagyobb kompatibilitás érdekében, rűadásul a Quick Charge 3.0 technológiának köszönhetően garantálja a rendkívül gyors töltést. Az említett 32W-os maximális teljesítmény úgy oszlik meg, hogy a Type-C porton 20W, míg a Type-A porton 12W az egyidejű maximum. A gyorstöltő ajánlott fogyasztói ára: 5600 forint.

A 38W maximális reljesítménnyel rendelkező hálózati töltő USB Type-A és Type-C portokat kapott és természetesen itt is a töltő mögött áll a Quick Charge 3.0 technológia. Ajánlott fogyasztói ár: 7500 forint.

A 45W-os maximális kimeneti teljesítménnyel rendelkező gyorstöltő USB Type-C portot kapott. A kompakt kialakításnak köszönhetően olyan helyen is használható, ahol több aljzat van használatban. Ajánlott ár: 8000 forint

A 65W-os maximális teljesítményű gyorstöltő USB Type-A és Type-C portokkal egyaránt rendelkezik, ugyancsak kompakt kialakítással. A Qualcomm Quick Charge 3.0 technológiának köszönhetően 30 perc alatt 60%-ra tölti fele a telefonok akkumulátorát. A gyortöltő jó választás lehet, hisz egyre több telefonhoz már nem kapunk töltőt. A 65W-os modell 13200 forintos ajánlott árcédulát kapott. 

Az autós töltők frontján két modell érkezett. A dupla USB Type-A porttal rendelkező modell 2,4 A maximális töltési árammal (12W) rendelkezik, portonként 1200 mA-re képes. A Type-C és Type-A porttal rendelkező autóstöltő maximális kimeneti teljesítménye 32W, túlterhelés, túlfeszültség és rövidzárlat elleni védelemmel kiegészítve.Az autós töltők 2700 és 3800 forintos listaárral rendelkeznek. 

Írta: Kocsis Bence

Hasonló bejegyzések: