uj-wayteq-gps-es-tablagep-3g-vel/2015/02/04

Új WayteQ GPS-es táblagép 3G-vel!

2015. február 04. Kocsis Bence

A WayteQ xTAB-8X Quad táblagépet a mai kor követelményei szerint négymagos MTK processzorral, GPS vevővel és beépített 3G modemmel is felszerelték, és természetesen az ára is versenyképes.

Az új táblagép akadás-mentes működésről egy négymagos, magonként 1,3 GHz-re skálázott MTK processzor gondoskodik, karöltve az 1GB rendszermemóriával, illetve a 8 GB-os belső tárhellyel, amely MicroSD kártyával tovább bővíthető. Adatkommunikációs fronton az n-es WiFi-n és 4.0-ás Bluetooth-on kívül telefon funkcióval ellátott 3G modem, normál SIM kártyahellyel, valamint GPS vevő és USB 2.0 OTG van jelen. A 8”-os érintőkijelző IPS technológiájú és 1280 x 800-as felbontással bír.

wayteq-xtab-8x-quad--1

A készülékben erős, 4.500 Mah-s akkumulátor található, amely hosszú üzemidőt biztosít. Az előlapi 0,3 MP-es kamera segítségével bonyolíthatók például a videó hívások, hátlapi kamerája 2 MP-es.

Az előretelepített Mindig TV-n a kibővült műsorkínálat és az élőben nézhető műsorok mellett olyan extra szolgáltatásokat érhetünk el, mint például műsorújság, vagy a kiválasztott műsor indulása előtt 15 perccel érkező emlékeztető. A WayteQ Táblamagazin alkalmazás pedig 20 féle folyamatosan frissülő online folyóirat hírei közötti böngészést tesz lehetővé.

wayteq-xtab-8x-quad--4

Mindemellett a táblagép navigálás közben is praktikus eszköz, hiszen a beépített GPS vevőnek és kijelző méretének köszönhetően könnyen megtervezhető és követhető rajta az útvonal. A külön csomagban megvásárolható SYGIC 3D Teljes Európa szoftverrel pedig 45 ország térképe is elérhetővé válik, élettartam szoftver- és térképfrissítéssel.

A WayteQ xTAB-8X Quad bruttó 39.900 Ft-os fogyasztói ártól érhető el Magyarországon, 2015. februárjától.

Írta: Kocsis Bence